Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta a barátom?
Sziasztok!
Próbálok rövid lenni. Szóval a helyzet az, hogy a barátommal 2,5 éve vagyunk együtt. Volt kb. 1 hónap, hogy kevesebbet voltunk együtt, kevesebb volt a szex, mert én egyetemre járok, és sok a stressz, stb. Ő ezt megjegyezte nekem, megbeszéltük, minden jó volt. Nem viselkedett furcsán, sem semmi. Aztán egyik nap, mikor ott voltam náluk, és ő fürdött, leültem az asztalához, és pont meg volt nyitva a facebook. Sosem néztem a facebookjába, mert megbíztam benne, de akkor mégis. Ugyanis egy csaj írt neki, méghozzá elég undorító dolgokat, tulajdonképpen kb. szexcseteltek. Akkor gyorsan visszapörgettem a beszélgetést, mert nagyon megijedtem, de semmi sem volt, "csak" beszélgetés. Nagyon kiborultam akkor, majdnem hánytam, mert ráadásul a lány nagyon csúnya szerintem. Mármint oké, nem tartom magam egy szépségkirálynőnek, de másokat is megkérdeztem, és annál a lánynál sokkal szebbnek mondanak. Akkor kiabáltam a barátommal, annyit mondtam neki, hogy érzem, hogy valami baj van, hogy szerintem van más lány, megcsal. Megnyugtatott, hogy nincsen. Kérdeztem tőle, hogy megmutatná-e nekem a facebookját, ha kérném, és azt mondta, hogy igen. Megmutatta, de a beszélgetést a csajjal kitörölte, és le is tiltotta a lányt. Azóta úgy viselkedik a barátom, mint egy kisangyal. Virágokat hoz, eljön ide hozzám, késő este is, ha kell, elmentünk egy közös ismerősünk esküvőjére, én elkaptam a csokrot, nagyon örült neki, dicsekedik velem mindenkinek, nyaralást szervez nekem, főz meg minden. Azóta a lánnyal sem beszélt, tudom. Megbánta? Nagyon rosszul esett az egész, és nem is értem, mert tőlem mindent megkap :(
Szia!
Elolvastam miket írt. A barátomnak a mennyiséggel van problémája, és olyan dolgokat írt, hogy vágyik extrám helyzetekre, pl. kocsiban. A barátom olyan, hogy bármilyen mennyiségben akar engem, ha meglát, már rámizgul, és néha nem tudom őt követni ilyen téren :) 2 menet között kell egy kis idő :) De nem hiszem, hogy megunt, mindig máshogy csinálok valamit. De azért elmondhatom, hogy mióta megláttam azért pl. a szex is más lett :D Szenvedélyesebb, és lehet, hogy csak erre vágyott, na meg egy vágyát is teljesítettem, és attól teljesen készen volt...
Szeretnél egy jó kapcsolatot?
Akkor legyetek egymással őszinték. Te mond el neki, hogy olvastad és nézze még vele vagy. Ő meg ha érzi, hogy hiányzik neki valami akkor beszélje meg veled.
Mert együtt feltehetően olyan megoldást találtok ami mindkettőtöknek megfelelő.
Sose fogadj el elkeseredett embertől párkapcsolati tanácsot, én buktam már el nagyon is jól működő kapcsolatot azért, mert akikkel megbeszéltem, mind ellene beszéltek, és elkezdtem belegondolni, hogy lehet h igazuk van. Aztán ebből lett egy veszekedés, amit már nem bírt ki a kapcsolatunk (pár hónapja voltunk csak együtt), pedig simán működhetett volna, utólag visszanézve, meg beszélgetve a sráccal később....
És gyk-n sok az elkeseredett ember.
Hallgass magadra meg olyanokra, akik esetleg ismerik és normális kapcsolatban vannak vagy boldogok szingliként is de boldogok voltak kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!