Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódíthatom meg újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatom meg újra?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel mostanság sokat veszekedtünk. Most azt mondta hogy olyan fura érzése van, szeret engem de lehet hogy kicsit kevésbé. Olyan se velem se nélkülem állapotban van. Én nagyon szeretem őt úgyhogy ez fáj nekem, mindent megtennék hogy elmúljon az a fura érzése és újra nagyon szeressen engem.
2008. szept. 12. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondolkozz el, MIN veszekedtetek. Sikerült ezeket megbeszélni? Van valami döntés, hogy mit fogtok változtatni?

Ha valami még hiányzik, azt jegyezd meg.

Ezek után próbálj vele olyan programokat szervezni, amit régebben is kedvelt. Kedvenc helyeitek, stb. Mondd meg neki, hogy nem akarsz veszekedni, és figyelni fogsz: inkább beszélgetni próbálsz majd.

Ha ismét jó viszonyban vagytok, akkor beszéld meg vele azt, amit még nem sikerült tisztázni.

Ha pedig előkerül egy veszekedésgyanús helyzet - akkor üljetek le, és tisztázzátok, hogy mi a probléma. Veszekedés nélkül. Próbáljatok megoldást taláni rá.

Figyelj oda, hogy tényleg MEGOLDÁS legyen - és ne csak minősítés (pl.: hülye vagy, és kész). És olyan megoldást igyekezz találni, ahol inkább TE teszel valamit érte, és kevésbé várod tőle.

2008. szept. 12. 22:46
 2/3 anonim válasza:
100%

egy hoszu es jo kapcsolat titka a bizalom,oszinteseg...beszelgess vele sokat,mondd el neki a titkaid .... ne csak a baratnod legyen hanem a legjobb baratod is akivel mindent megbeszelhetsz....fontos hogy ereztesd vele azt hogy szereted , hogy nelkule minden mas lenne ...

Hivd el randira(!) ... vegyel neki viragot (a voros rozsa mindig bejon) vidd el vacsorazni ha gondolod de akar az is eleg ha ketesben lehettek es beszeltek a regi szep idokrol pl. hogy ismertetek meg 1 mast elso kozos csok stb. ... fontos hogy mikor beszeltek mindig a szemebe nezz egy oszinte szerelmes tekintet sokat jelenthet szamara

...es ami a veszekedest illeti...ha nem komoly dolgokrol veszekedtek hagyj ra...mond azt hogy ok igazad van,bocs...de azer nem kell allandoan igazat adni neki...neha erezze azt hogy te is iranyitod ezt a kapcsolatot ... sok sikert ...foglalkozz sokat a baratnoddel ...remelem hogy nagyon szeretni fogjatok 1mast meg jo sokaig!!!:)

2008. szept. 12. 22:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2008. szept. 12. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!