Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legelső párodat könnyen elengedted?
Figyelt kérdés
úgy értem amikor a legelső kapcsolatnak vége van, azt sokan nem tudják elengedni meg beletörődni. Neked hogy ment?2010. márc. 19. 23:04
21/26 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt szükségem ilyen személyre. Tudom ez így elég ridegnek és érzéketlennek tűnik, de én könnyen túl tudom magam tenni. Akár már aznap. :S Mondjuk ez nekem megfelel. Legalább nem bonyolítom túl az életem ilyen téren.
22/26 anonim válasza:
Legalább kiegyenlíted a világ egyensúlyát.
Több mint 3éve nem tudok elfelejteni olyat akivel összesen 3órát beszélgettem, és nem történt semmi. :S
23/26 anonim válasza:
én nagyon könnyen elengdetem. a másodikat nagyon nehezen. 21L
24/26 anonim válasza:
én sírtam napokig és utána is szerelmes voltam belé...MSN-n mindig beszélgettünk, most már újra járunk :D
25/26 anonim válasza:
Nos nekem az első komolyabb kapcsolatom 3 évig tartott, és nagyon csúnya véget ért. Nem hiszem, hogy valaha is teljesen fel tudom majd dolgozni, de azért persze halványul a dolog.
26/26 anonim válasza:
hat nekem az elso kapcs. 4 es fel honapot tartott. Imadtuk egymast, aztan egyszer bejelentette hogy mar nem szeret. es szakitott velem.
1 hetig nem lehetett velem beszelni, aztan kellet vagy 4-5 honap hogy tul tegyem magam rajta. es meg 6 honap hogy kepes legyek ugy kapcsolatba belekezdeni, es ne erdekeljen mar az ex-em. szoval kb 1 ev-be telt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!