Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan féltékeny vagyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan féltékeny vagyok! Szerintem van valakije a barátnőmnek! Hogy deríthetném ki? Vagy csak képzelődök már?! 45F

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt és egy ideje olyan fura lett a párom..Rettenetesen féltékeny vagyok,de nem tudok mit tenni ellene! Attól tartok talál fiatalabbat tőlem. Vagy esetleg már van is neki! (ő27N)
2015. nov. 14. 14:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ha nem egyenes vagy lelép csendben vagy addig fogja csinálni ezt amíg te szépen oda nem mész és rá nem kérdezel, ha még igaz is lesz, akkor is te leszel a féltékeny g*ci és ez még egy indok lesz arra, hogy aztán áldozatként lépjen ki a kapcsolatból.
2015. nov. 14. 15:31
 12/26 anonim ***** válasza:
és majd jön a szöveg, azért hagytam ott az előző páromat, mert meguntam, hogy állandóan féltékenykedett rám, szerencsére közben megismertem a jelenlegi páromat akivel azóta is boldog vagyok
2015. nov. 14. 15:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Az lenne a legmegalázóbb ha igaz lenne, hogy mégis van valaki a háttérben!
2015. nov. 14. 15:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak unja a fêltékenységi jeleneteket és hogy a nyomában vagy? Engem rohadtul idegesítene ha folyton bekéne számolnom mindenről :-)
2015. nov. 14. 15:40
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem kell beszámolnia mindenről! Csak nem szeretném ha más is belépne a képbe!
2015. nov. 14. 15:44
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgysem a Te döntésed lesz. Bízz benne és igyekezz úgy viselkedni, hogy eszébe se jusson máshoz menni.
2015. nov. 14. 15:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valakije már úgy is mindegy, de szerintem csak képzelődsz. Pár telefon semmit nem jelent. Én mindig félrevonulok, mêgsincs szeretőm.
2015. nov. 14. 15:48
 18/26 A kérdező kommentje:
Én igyekszem, de egyre többször elutasít!
2015. nov. 14. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
27N, akkor reméljük a legjobbakat, hogy kezd megjönni az esze, és korban hozzáillőt választ :)
2015. nov. 14. 16:20
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Igazad van előző, a korban "egymáshozillők" örökre együtt maradnak, sosem kacsintgatnak ki a kapcsolatból és földöntúlian boldogok :D
2015. nov. 14. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!