Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exével találkozik a pasim. Szerintetek ez normális?
A páromat egyik este meghívtam magammal, egy barátnőm szülinapjára, erre fel ő bejelentette, hogy akkor este foglalt épp, mert egy volt barátnőjéhez megy "beszélgetni". Nekem ez nagyon rosszul esett, kicsit duzzogtam. Elmondtam, hogy nekem ez rosszul esne, de ő mégis elmegy.. Szerintetek most mit kellene tegyek? Nagyon rosszul esik.. :(
20/L
#1-#4-#9: éretlen kis hülyék vagytok. Rávágni, hogy "azonnal szakítanék", a legostobább dolog. Nulla információ alapján ítéltek.
Nem feltétlenül baj, hogy találkozik az exével. Nem tudjuk, hogy hogy szakítottak, vagy hogy milyen a viszonyuk. Az én barátnőm is találkozik néha az exével, és egyáltalán nem zavar, nincs okom féltékenykedni.
Itt az egyedüli baj a szegényes kommunikáció. Duzzogás meg makacskodás helyett valahogy jó megoldást kellett volna találnotok. A barátodnak meg kellett volna nyugtatnia és erősítenie, hogy nem kell féltékenykedned, plusz figyelembe kéne vennie, hogy mennyire fontos neked a barátnős buli. Neked pedig figyelembe kellene venned, hogy mennyire fontos neki az ex.
egyetértek veled..
Én sem szakítok vele ezért, mert szeretem, de jól esett volna, ha figyelembe veszi azt amit mondok neki és hogy nekem ez nem jó így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!