A férjem szinte heti szinten találkozik az egyik barátjával. Ez így normális?
Ha a barátja füttyent egyet, ő már ugrik is, legyen az kis sörözgetés vagy balatoni hosszú hétvége. Ezek a programok mindent felülbírálnak.
Ha a barátjának pénzre van szüksége, szemrebbenés nélkül kölcsönadja az utolsó Forintunkat is, úgy hogy engem vagy meg sem kérdez vagy nem érdekli a tiltakozásom.
Ha megkérdezem, hogy miről beszélgettek, 1-2 mondatban elintézi a dolgot és eltereli a szót másra.
Ez normális viselkedés a férjem részéről? Mikor nála rákérdeztem, azt mondta, én azért nem értem, mert nincsenek igazi barátaim.
Bevallom már az is felmerült bennem, hogy több van közöttük mint barátság, még akkor is, ha szóban elítélik az ilyet.
Hogyan deríthetném ki az igazságot?
Heti egy sörözés normális.
A balatoni hétvége határeset.
Az hogy kölcsönadja az utolsó forintot is,nem normális,nekem nem férne bele.
Én alapból senkinek nem adok kölcsön,mondjuk én nő vagyok.
"Szinte heti szinten"
Ez havi 2-3 alkalom. Én hetente találkozom wnnyiszer a barátnőmmel. Együtt megyünk vásárolni, kutyázni, túrázni. Remélem a férjem nem gondolja, hogy leszbi vagyok :)
A heti szintű találkozás normális. A balatoni hosszú hétvége normális esetben megbeszélés tárgya, a pénz kölcsön adása pedig evidens, hogy közös kassza esetén két fél döntése. Én meg nem kérdezném, hogy miről beszélget a barátjával, az az ő dolga.
Viszont leultetnem és elmondanam, hogy konkrétan három lehetőség áll elotte:1, Megbeszelni velem a programokat és a pénzügyi kérdéseket. 2, Külön kassza és én is csinálok magamnak programot, akár tetszik neki akár nem. 3, Válás
Már naponta beszélnek telefonon, van, hogy nem is egyszer, de ezt a férjem tagadja.
A szexuális életünk szinte megszűnt, mióta a barátja szerves része az életének.
Amíg csak évi 1-2 alkalommal találkoztak, semmi furcsa nem volt benne, az utóbbi év viszont egyre több furcsa változást hozott.
Azzal nekem sincs bajom, hogy beül iszogatni kicsit a barátaival, eddig ez volt a természetes, most viszont ezek a két személyes bulik... A többi barátjának ráadásul azt mondja, én nem engedem sörözni, miközben ő sörözget, csak nem velük.
A gyerekekkel előre megbeszélt programokat is simán lemondja, ha a barátja hívja. :(
"A többi barátjának ráadásul azt mondja, én nem engedem sörözni, miközben ő sörözget, csak nem velük.
A gyerekekkel előre megbeszélt programokat is simán lemondja, ha a barátja hívja. :("
Ez a két tény önmagában is durva, de így együtt...
Abszolút megértem a gyanakvásodat, próbálj higgadtan beszélni vele erről (nem az esetleges intim viszonyról, hanem arról, hogy ezeket nem érted, és nagyon rosszul esnek neked stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!