A férjem szinte heti szinten találkozik az egyik barátjával. Ez így normális?
Figyelt kérdés
Ha a barátja füttyent egyet, ő már ugrik is, legyen az kis sörözgetés vagy balatoni hosszú hétvége. Ezek a programok mindent felülbírálnak.
Ha a barátjának pénzre van szüksége, szemrebbenés nélkül kölcsönadja az utolsó Forintunkat is, úgy hogy engem vagy meg sem kérdez vagy nem érdekli a tiltakozásom.
Ha megkérdezem, hogy miről beszélgettek, 1-2 mondatban elintézi a dolgot és eltereli a szót másra.
Ez normális viselkedés a férjem részéről? Mikor nála rákérdeztem, azt mondta, én azért nem értem, mert nincsenek igazi barátaim.
2015. okt. 24. 07:22
11/12 anonim válasza:
"A szexuális életünk szinte megszűnt, mióta a barátja szerves része az életének."
Hát, ha nem arról van itt szó, hogy a barátja csak álca egy másik nő miatt, akkor több lesz ez, mint barátság.
Szerintem.
12/12 anonim válasza:
Hány éve vagytok házasok? Ha mondjuk 10 éve, és addig nem volt nyoma, hogy a férfiakhoz vonzódna, én is azt mondom, inkább falaz neki a barátja, és valójában egy nővel van. Ha viszont 1-2 éve vagytok házasok, akkor lehet férfi a dologban. de ezek persze tippelések, végül is lehet másként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!