Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a párom azért nem találkozik néha velem, hogy nehogy összefusson az ex-emmel?
Szerintem attól hányik, hogy együtt voltatok. Ahányszor látja, ez pereg a lelki szemei előtt, hogy a csávó veled smárol, stb.
Vagy az egész csak ürügy, és valami egész más van a háttérben. ;) De ha normálisan viselkedik amúgy, nem tudom, miért lenne ez ürügy.
Az előzővel csak 3 hétig voltam együtt, nem is szerettük egymást, most visszagondolva értelmetlen volt az egész.
Viszont a mostani párom nagyon szeretem, de ebből alakulnak ki a viták.:(
Akkor szerintem nem nagyon tudsz mást tenni, mint alkalmazkodni hozzá. Ha úgy látod, igazat mond, akkor tényleg hányingere van attól a sráctól.
Minél előbb elfelejtetik az exet, annál jobb lesz, annál kevesebb lesz a vita (ha valóban ez volt az ok). Ehhez hozzásegít titeket, ha még véletlenül se találkoztok vele élőben.
Szerintem senki nem nézegeti szívesen az exeket. Hallani is elég fájdalmas róluk sokszor, ha tényleg szeret téged a barátod, és úgy néz ki, ez a helyzet. De ha már majd nem fog szóba kerülni a srác, akkor szép lassan elfelejtődik, és élhetitek a saját életeteket.
köszi a válaszod.
De az a gond, hogy nincs más lehetőség találkozni,elmenni üdítőzni vagy pizzázni, mert általában ott szokott flangálni,elég sokszor. Akkor ne menjünk többet? Kicsit rossz, hogy miatta ezek a dolgok kimaradnak. Meg amúgy is alig van rá 20%esély, hogy pont akkor futunk össze vele.
Hagyjam így és ne próbáljam megértetni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!