Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan elérhetetlennek tűnök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan elérhetetlennek tűnök?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és már régóta nincs barátom.Mondhatni elég népszerű vagyok az iskolámban,de nem a nagyszájúságom,vagy a bevállalósságom miatt..vagy esetleg amiatt ,h ,,nagylánynak" tenném magam,csupán talán az öltözködésem,a külsőm miatt és a távolságtartásom miatt.Van néhány barátom,nemsok,akiket nagyon kedvelek és akiket közel engedek magamhoz.Rengeteg idő kell,amíg valaki előtt megnyílok,persze ez az adott embertől is függ.Nagyon máshogy látom világot,mint a velem egykorú lányok,egyszerűen nem értem őket...Amikor vágigmegyek az úton vagy a folyosón,az emberek egy emberként fordulnak utánam...ez sokszor feszélyez..valamikor pedig kifejezetten tetszik.Szeretnék már barátot,de nem találok olyat ,aki hasonlóan gondolkodna mint én és aki úgy gondolom megérdemelne,ezenkívül egy fiú sem mer odajönni hozzám,egyszer megkéreztem az egyik fiú barátomat miért van ez így ,aztmondta, ,,túl elérhetetlennek tűnsz"...ez igaz?vagy csak túl nagyok az elvárásaim?

Van aki hasonló cipőben van mint én?

2010. márc. 19. 17:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
10%
Az emberiség söpredéke,hogy elvárom,hogy az anyanyelvemen tisztességesen írjanak? Hány éves vagy te?
2010. márc. 19. 20:41
 22/33 anonim ***** válasza:
24%

az en anyanyelvem az roman

tehat en is elvarom tolled hogy romanul perfektul beszejjel,azt hiszed hogy csak magyarorszagi magyarok vannak ezen az oldalon?

azert nem artana egy kicsit tisztessegesebben beszelni amig valamit nem tudsz egy masik szemelyrol,de hat engemet mar mondtam hogy nem erdekel a te velemenyed,en szamokkal dolgozok minden nap,nem sokat gyakorlom a helyesirast es foleg a magyart kevesebbet hasznalom is,tehat legyel annyira inteligens hogy ezt el tudd fogadni,ha peddig ezt sem tudod elfogadni akkor nagyon sajnallak,annyira keves az eszed hogy te ezt nem tudod elfogadni,szerinted mindenki a vilagon tokeletesen kellene tudjon helyesen irni magyarul,tehat ezt felejsd el mert lehetetlen,hidd el.de gratulallok hogy te tokeletesen tudsz mindent.;)

2010. márc. 19. 20:47
 23/33 anonim ***** válasza:
24%
amugy elso voltam
2010. márc. 19. 20:47
 24/33 anonim ***** válasza:
24%

Nem kéne szidni az intelligenciámat drága! :)

Honnan kéne tudnom,hogy te román vagy? Azért kis különbség van közöttünk,a tiszteletet én is elvárom,ugyanúgy ahogy te megkapod tőlem. :)

2010. márc. 19. 20:52
 25/33 anonim ***** válasza:
kedves 2ö 52 es en kertem elnezest leghamarabb a helyesirasert de te megis kommentalsz,ez nem tisztelet,ez gunyolodas,de en elnezem neked mert nem vagy tudataban annak amit csinalsz,es nem egyedul vagy ilyen ezen az oldalon,ha neked a helyesiras szamit es nem az hogy a kerdesre valaszojjal akkor sajnallak,mert en azt hiszem hogy a kerdes neked nem szamitott,de ne is torodjel en tisztellek teged is pont mint a tobbi szemelyt akik meg belekotnek a helyesirasba,nem haragszom meg mert igazatok van,de nem erdekel ha valaki a helyesirasomba belekot,csak most egy kicsit eleg rosszul ereztem magam,de hadd el mert elmullik.
2010. márc. 20. 08:53
 26/33 anonim ***** válasza:
20:47: A probléma csak az, hogy még mindig Magyarországon vagyon, és te egy magyar nyelvű oldalra írogatsz..... Gondold át még egyszer, a helyzeted....
2010. márc. 20. 18:24
 27/33 anonim ***** válasza:
vagyon=vagyunk*
2010. márc. 20. 18:24
 28/33 anonim ***** válasza:

elso vagyok

szoval csak magyarorszagi magyarok irhatnak erre az oldalra,elnezest nem tudtam,ezert is kerek bocsanatot,csodalkoztam hogy miert karomkodnak annyit,de most mar rajottem,akkor matol tobbet nem irok,mert ez az oldal csak a tietek,ilyesmirol meg nem hallottam,tudomasom szerint ami a netten van az mindenkie,lehet hogy tull bunko vagyok en ehez.

2010. márc. 20. 22:53
 29/33 A kérdező kommentje:

most már teljesen eltértetek az adott témától...

kérlek titeket,fejezzétek be...úgy hiszem h egy külföldi embernek is ugyanannyi joga van ide írni,mint nekünk magyaroknak és sztem teljesen feesleges belekötni az írásmódba is..merthát ugye nem nyelvtanúrán vagyunk és nem is a volt a kér(d)és...h helyesen kell írni...

2010. márc. 21. 10:07
 30/33 anonim ***** válasza:

18:24 Köszönöm.

Kérdező,azért mert nem nyelvtanórán vagyunk még nem kell a butaságot reklámozni...

2010. márc. 21. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!