Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan elérhetetlennek tűnök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan elérhetetlennek tűnök?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és már régóta nincs barátom.Mondhatni elég népszerű vagyok az iskolámban,de nem a nagyszájúságom,vagy a bevállalósságom miatt..vagy esetleg amiatt ,h ,,nagylánynak" tenném magam,csupán talán az öltözködésem,a külsőm miatt és a távolságtartásom miatt.Van néhány barátom,nemsok,akiket nagyon kedvelek és akiket közel engedek magamhoz.Rengeteg idő kell,amíg valaki előtt megnyílok,persze ez az adott embertől is függ.Nagyon máshogy látom világot,mint a velem egykorú lányok,egyszerűen nem értem őket...Amikor vágigmegyek az úton vagy a folyosón,az emberek egy emberként fordulnak utánam...ez sokszor feszélyez..valamikor pedig kifejezetten tetszik.Szeretnék már barátot,de nem találok olyat ,aki hasonlóan gondolkodna mint én és aki úgy gondolom megérdemelne,ezenkívül egy fiú sem mer odajönni hozzám,egyszer megkéreztem az egyik fiú barátomat miért van ez így ,aztmondta, ,,túl elérhetetlennek tűnsz"...ez igaz?vagy csak túl nagyok az elvárásaim?

Van aki hasonló cipőben van mint én?

2010. márc. 19. 17:29
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%

:)) 21/F

Nincsen semmi gond veled,ahogy elmeselted minden normalis,hogy szep vagy az a mai valgban egy megszokott dolog,tehat csak azok nem mernek hozzad menni akiknek tull alacsony a statuszuk,teged valami nagy bombazo lanynak neznek,csak az van hogy tull pretencios vagy,tull valogatos,meg nem talalkoztal egy olyan sraccal sem aki mellett szepnek erezheted magad,aki "bolond",aki sok erdekesseget csinalyan,aki ne legyen gyerekes,stb...

hidd el nehez ilyet talalni,foleg aki nem is tudja mit kezdjen egy novel,sok fiu fel megszollitani egy 6-7 es lanyt (egy 10 es skalan 6-7 nek minositve),te egy olyan 8 as lehetsz,ezeket nagyon keves fiu meri megszollitani,esetleg aki tele van penzel,vagy stb...

2010. márc. 19. 17:39
 2/33 anonim ***** válasza:
78%
Én pl , ez alapján nem is próbálkoznék nálad, mert úgye jönnék be neked :( , így vannak sztem ezzel jópáran
2010. márc. 19. 17:42
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
neked ez normalis,de nagyon sokan maskeppen latjak a helyzetet,elnezest a helyesirasert.
2010. márc. 19. 17:42
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
hol laksz? mert akkor odamegyek és bepróbálkozok nálad...:D
2010. márc. 19. 17:47
 5/33 anonim ***** válasza:
78%

Képet linkelhettél volna, mostmár kiváncsi vagyok hogy nézhetsz ki. Vagy nagyon szép vagy vagy az ellenkezője. :)

Egyébként lehet szimplán csak igényes vagy, ami nem baj. Én is ilyen vagyok. Mondjuk nekem lelkileg vannak magas elvárásaim. Nincs is sok barátom :)

De az is lehet, hogy nem jól értékeled magad és egészen másmiatt nem közelednek az emberek.

2010. márc. 19. 17:49
 6/33 anonim ***** válasza:
56%

Én is 18éves lány vagyok,és itt is ugyanez a helyzet :S

Nekem egyik fiúbarátom mondta vmeik nap,hogy túl válogatós vagyok.. PEdig én nem hiszem h az lennék.. Csak megnézed kivel jársz,és kinek mondod el az életeid apró titkait.. Ez teljesen természetes,de 1 idő után már eleged van abból h mindenki más szerelmes és boldog,csak te nem.. :SNem ígyvan?:) Mert nekem igen.. -.-

Ne változz meg,ez normális dolog, kár h sok az olyan csaj akinek teljesen mind1 milyen fiúja van.. -.- :)

2010. márc. 19. 17:58
 7/33 anonim ***** válasza:
78%

elso valaszolo vagyok

17 58 as teljesen egyetertek veled,azokkal a fiukkal akik nem tudnak megszollitani egy lanyt vagy nincsen onbizalmuk,mit kezdenetek?akik felnek egy lanytol,nekik az olyan "atlag" kell,aki se nem szep es se nem csunya,ok ha nem valogatosak a lanyokban akkor masban sem azok,nekik teljesen mind egy hogy hogyan oltoznek,hogyan neznek ki,hova mennek szorakozni stb..ti mindenben valogattok ami jo dolog,mert nektek nem mind egy milyen ruhat vasaroltak,hova mentek szorakozni,vagy milyen sraccal jartok,ez tok normalis,csak a tobseg van "lemaradva",ahogy mondtak ne valtozzal meg,csak rosszabb lessz minden,maradjal ilyen es sok sikered lessz az eletben,hidd el,tapasztaltam;)

2010. márc. 19. 18:18
 8/33 A kérdező kommentje:

húú,teljesen más válaszokra vártam :)

kellemesen csalódtam ..:)

igen nekem ez természetes...az ahogy viselkedek..nem is tudnék máshogy, csak nem tudom mi az a viselkedés,amit az emberek elvárnak egymástól,különösebben nem érdekel,ki milyennek lát...én nem akarok olyan lány lenni,ami most z ideál...(cigi a kézben,pici ribi kabát,tűsarkú,mocskos száj)...undorodok tőlük...mégis nekik összejön a több éves komoly párkapcsolat (normáis sráccal) ,mint az egyik osztálytársamnak..fene sem tudja hányszor bukott már meg, most 20éves a csaj..és olyan buta és felelőtlen ,h az már nekem fáj..és egyetemista barája van..Én pedig egyszerűen elvagyok magamban a saját kis világomban és örülök más boldogságának...pedig nagyon tudnék szertni egy olyan fiút,aki nem használna ki..és akinek meg tudnék nyílni.

2010. márc. 19. 18:37
 9/33 anonim ***** válasza:
56%
megkérdezem még1x merre laksz???:D
2010. márc. 19. 18:47
 10/33 anonim ***** válasza:
56%

megint az elso kerdezo

kedves kerdezo,minden fiu kihasznalya a noket valamilyen formaban,tetszett az a megjegyzesed hogy ez a te vilagod,en is szoktam hasznalni,azert boldogok es azert talalnak part maguknak mert egyformak,mind egy szinten vannak,hidd el nehez egy normalis lanyt talalni,de igy vannak ezzel a nok is,hidd el hogy vannak normalis lanyok es sraccok is.

miert milyen valaszokat vartal?

en az ilyen lanyokat tudom tisztelni,veluk vagyok megszokva,a tobbiek az "atlag" ok tull gyerekesek,tudok lanyt hogy nem szeret vasarolni maganak,szanalmas,en mint fiu,elmegyek vasarolni es elvezem is,akkor egy lany elhanyagolya magat,oket nem erdekli semmi.lehet ezt meg magyarazni mindennel de ez is tull sok mar :))

2010. márc. 19. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!