Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan elérhetetlennek tűnök?
18 éves lány vagyok és már régóta nincs barátom.Mondhatni elég népszerű vagyok az iskolámban,de nem a nagyszájúságom,vagy a bevállalósságom miatt..vagy esetleg amiatt ,h ,,nagylánynak" tenném magam,csupán talán az öltözködésem,a külsőm miatt és a távolságtartásom miatt.Van néhány barátom,nemsok,akiket nagyon kedvelek és akiket közel engedek magamhoz.Rengeteg idő kell,amíg valaki előtt megnyílok,persze ez az adott embertől is függ.Nagyon máshogy látom világot,mint a velem egykorú lányok,egyszerűen nem értem őket...Amikor vágigmegyek az úton vagy a folyosón,az emberek egy emberként fordulnak utánam...ez sokszor feszélyez..valamikor pedig kifejezetten tetszik.Szeretnék már barátot,de nem találok olyat ,aki hasonlóan gondolkodna mint én és aki úgy gondolom megérdemelne,ezenkívül egy fiú sem mer odajönni hozzám,egyszer megkéreztem az egyik fiú barátomat miért van ez így ,aztmondta, ,,túl elérhetetlennek tűnsz"...ez igaz?vagy csak túl nagyok az elvárásaim?
Van aki hasonló cipőben van mint én?
offolok!
első válaszoló... 18:48-ra: azért,mert egy lány nem szeret vásárolni még nem hanyagolJa el magát. (és nem ártana megtanulni írni.)Egy normális Férfi nem szeret vásárolni.
Kérdező!
Fel a fejjel! Igazi egyéniség vagy,és kitartás,rád fog találni a szerelem :)
elso vagyok
19 10
nem szoktam sokat irni szamitogepen,mert nincsen miert,inkabb olvasni szeretek sokat,es mar kertem elnezest a helyesirasert is,de most kulonosen csak tolled kerek elnezest,nem artana figyelmesebb lenni,mert az eletben sokra viheted meg,mindenki megerti amit irok,csak te nem,hat egessz eletedben egy senki leszel,az a nyalas szereto aki mindent megad egy lanyert,ez mar netten is latszik egy mondatodbol,a lanyok nem szeretik azt hogy mindent a fiuk vegezzenek el helyukben,szeretik fontosnak erezni magukat,of nem is tudom mit magyarazkodok en neked,te ezt nem tudhatod es soha nem is fogod tudni
csaj vagyok,cica :)
és hidd el,tudom mi kell egy nőnek,hisz én is abból vagyok. :)
19 10 es en elso
akkor mond el nekem roviden hogy mi is kell egy nonek.
megkerlek en,nem nagy dolog egy par mondatban elmondani.koszonom elore is
Én csak azt tudom mondani amit én szeretek. De az előző válaszodon legalább jót nevettem :)
Ha komolyan kiváncsi vagy rá,akkor csak annyit tudok mondani,hogy szeretet,törődés.Szeretem ha egy pasi a tenyerén hordoz,de kezdeményeznni én szeretek. Utálom,ha egy pasi nyomul.De ez én vagyok.
20 11 en elso
hat szerintem is nevetseges amit en mondok,persze neked,ezert nem is mondom el,mert nem szeretem ha kinevetnek =)) ha egy no nem tudja hogy mit akar egy no akkor miert varjatok el a fiuktol?
en sem tudom hogy egy no mit akar neha,de legtobszor igen,ha tudsz olvasni a szemebol a test apro kis jelzeseibol akkor mar van fogalmad hogy mit is akar,de te ezeket nem tudhatod,es nem is meselek mert tenyleg vicces en is jot rohogtem magamon.te tenyleg lanynak hiszed magad?mert szerintem nem vagy az (ez egy lepontozas de nem erdekel)
Most miért veszekedtek?...
Ne bizonygassátok az igazatokat,felesleges, ti is tudjátok.Az a gond, hogy ha már nem egyezik 2 ember véleménye,akkor már azonnal szó szót követ,ennek nem így kéne lennie,mindketten mondtatok hasznos dolgokat amit köszönök,de ne bántsátok egymást...
kedves kerdezo en elso
en nem akarok bantani senkit,szandekomban sem volt,o piszkalodott,tehat elmondom neki az en velemenyemet,az ove engemet nem erdekel,mindenki a helyesirasba kot bele,igen szegyelheti magat aki nem tud helyesen irni,akkor azok akik egy par szot helytelenul irnak le nem is kellene kerdezzenek meg valaszokat adjanok,ez szemtelenseg az o reszerol,fogalma sincsen hogy mennyi hasznos dolgot tehet addig amig valakinek a helyesirasat ellenorzi,sajnalom az ilyen embereket,de rajtuk nem lehet mar segiteni,ez az "atlag",semmihez nem tudnak hozzaszolni es ezert kommentalnak masokat,az emberiseg sopredeke
szó sincs veszekedésről :)
miből gondolod,hogy nem vagyok lány? :O
ha gondolod küldök képet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!