Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, alkalmazkodni képtelen hisztis nővel? Volt ilyen? Meddig birtad?
Én hagynám,hogy kitombolja magát,nem szabad felülni a hisztinek.
Mikor lehiggadt, lehet vele normálisan beszélni.
Ha semmiképpen nem megy a dolog,akkor kocc.
Elősször dolgozd ki , hogy ő hisztis , vagy te vagy érzéketlen , figyelmetlen .
Ehez nem árt bevonni egy pszichológust , papot , vagy más képzett tanácsadót.
Ha nem sikerűl , akkor jobb ha minnél előbb elváltok , amíg még barátsággal válhattok el .
Lány vagyok, és az egyik barátnőm a hisztis csaj mintaképe. Nála jól bevált a " nézz rám? Tulajdonképpen mi zavar? "Blablablabla... komoly hiszti esetén a nyakamba borul, és elbőgi a baját, és utána minden tök hepi. A másik a hangulathiszti, ilyenkor éhes/megvan/szomjas/fáj valami/ alapdolog. Kaja/együttérző fej, nem köcsög beszólások/pia/fájdalomcsillapító, gyógypuszi sokszor segít.
A legtöbb lány hisztis, szerintem nincs is olyan lány, aki soha ne hisztizne. Ezt szerintem női hormonok váltják ki, biztos a buzsiknak is kijurott belőle... :'D
Szóval. Próbáld meg előbb higgadtan megbeszélni vele, aztán ha nem megy...
Mi kb 8-10 naponta robbantunk vitákat, hogy "nyugoggyá má le" de amúgy 2 éve bírjuk barátnőként elbiselni : D
Ha szerető férfi társa vagy, akkor MINDENT tegyél meg addig, amíg a kapcsolat fenntartásának legkisebb esélye megvan, az Ő tevékeny együtt működésével!
Ha az orvosa lennél, add vissza a diplomádat!
Ha Te magad lennél az alany, akkor elsőre magadban. majd a környezetedben vizsgálódjál, jobb híján!
Volt, az elválásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!