Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok olyan férfivel, aki csak húzott-halasztott mindent?
Egyes vagyok.
Az exemnek minden jó volt úgy, ahogy volt, semmiben nem szeretett volna változtatni. Például ahogy a másik válaszadó írta: utálta a munkáját, de nem változtatott, csak amikor már tényleg teljesen ellehetetlenült a helyzete (lefelezték a fizetését, elviselhetetlen munkarendet kapott... de még így is húzta egy évig).
Na és a kapcsolatunkban...
Mi elég hamar összeköltöztünk, de ideiglenes körülmények közé, legalábbis eredetileg úgy terveztük, hogy az lesz. 8 évre ragadtunk bele az ideiglenesbe, pedig lett volna lehetőség továbblépni.
Házasság: 4 évig csak ígérgette, aztán végül közöltem, hogy akkor menjünk külön, én már családra vágyom akkor is, ha ő nem. Na akkor 1 évvel később meglett az esküvő, és akkor már úgy beszéltük meg, hogy jöhet a gyerek is. Az első terhességemmel elvetéltem, utána ő még várni szeretett volna, végül egy évet vártunk, mire újból próbálkozni kezdtünk.
Tesóprojekt már nem lett (pedig tervben volt eredetileg).
Jelenleg 3 éve élünk külön, de még nem váltunk el. Ezt is halogatja. :)
Ja és az összeköltözés azért lett meg hamar, mert azt ő akarta. Gyakorlatilag szó nélkül hozzám költözött, anélkül, hogy erről beszéltünk volna.
Mostani párjával is ezt csinálja, és már két éve ígérgeti neki is, nekem is, hogy majd lesz saját lakása (engem annyiban érint, hogy elvigye a maradék cuccait), de mindig újabb és újabb határidőket tűz ki. Először úgy volt, hogy tavaly nyáron, aztán idén nyáron, aztán idén ősszel... most legutóbb azt ígérte, hogy még idén elviszi a holmiját, de tudom, hogy úgysem lesz belőle semmi. Ismerem már annyira.
Menekülj :-)
Nekem is ilyen volt az exem ha rajta múlott volna 100 év múlva se szültem volna..... a halogatás döntésképtelenség nagyon komoly gond és az enyém (ex) a gyerekek látogatását é
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!