Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok "mérgező" lányokkal?
Olyan lányokra gondolok, akik tudatosan vagy nem tudatosan kihasználják a férfi érzelmi sebezhetőségét,társfüggőségét és egyebet, beszivárognak ezen férfiak szervezetébe, megmérgezik a gondolataikat és érzelmeiket,akár a vírus a sejteket, a fiú ilyenkorra már függő helyzetbe kerül, szerelmes lesz nagyon, a lány magába bolondította,fertőzött az egész szervezet, nem tudja kiűzni a fiú a lányt a fejéből. A vírus(a nő) által termelt toxinok megbontják a rendet a szervezetben, bomlasztanak,dekadenciát indítanak, egyébként normális esetben elő nem forduló reakciót váltanak ki a férfiből, mint például önkárosítás vagy erős indulatok a társadalom felé, vagy maga a vírus(a nő) felé. ÉS ebből csak baj lehet...
Velem ez már kétszer fordult elő, és jobb hasonlatot nem tudtam találni. Egyszerűen vannak olyan lányok, akik kegyetlenül érzelmi függőséget okoznak, és ki is használják ezt a szerencsés helyzetüket, szenvedést okoznak a férfinak, emiatt a férfiben agresszív impulzusok keletkeznek és stb.
A kérdés természetesen nem kamu, csak egyszerűen éjszaka gondolkodtam ezen, mert épp most szabadultam meg a második olyan nőtől, aki kegyetlenül "megmérgezett". Nagyon nehéz szabadulni az ilyen esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!