Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vége és vissza akarom kapni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége és vissza akarom kapni. Mit tegyek? és hogy csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, nagyon szerettem a barátomat és ő is szerettet engem de 1 hete azt mondta hogy már nem szeret annyir mint régen és ezért szakított velem. Szeretném visszakapni mert én még mindig szeretem kérlek! Segítsetek mit tegyek hogy vissza szeressen belém. Segítsetek! SOS
2010. márc. 18. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
ülj le vele és beszéljétek meg hogy ő mit gondol mért érez így és te hoyg gondolod és érzed... lehet ezzel le tudod zárni vagy újra tod indítani:) ennyit még megtehet ő is:)
2010. márc. 18. 21:27
 2/5 anonim válasza:
Csak éld tovább az életed. Lehet eleinte nehéz lesz,de kényszeresen jól KELL magad érezned. Légy boldog,járj el sokat bulizni,akár pasizhatsz is. Ha párod látni fogja,hogy boldog vagy nélküle,akkor fog rájönni,hogy Ő meg nem nélküled. Feltéve, ha szeret még. Ha meg nem,akkor tényleg semmi értelme. Nekem bejött...
2010. márc. 20. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

ugyanez volt velem is. teljesen.

én annyit csináltam, hogy beszélgettem vele, meg azt amit azelőtt mielőtt összejöttünk. Aztán közölte velem hogy sajnálja, és nemtudja mi volt ez, de megint szeret, és ha tudom fogadjam vissza.

2010. márc. 20. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Imádom ezeket a kérdéseket, főleg amikor mondjátok a tuti praktikákat. Srác vagyok, voltam az adott szituációban, és piszkosul elegem volt a zaklatásából, több mint 4 hónap telt ezzel, mert a dilettáns barátnői nyagatták, mondván "mit veszíthetsz". Ilyenkor belegondol bárki is, hogy a másik fél is ember???

Ha ki akart szállni a kapcsolatotokból, és mindezt normálisan, megbeszélve tette (tehát tudtad hogy szakít veled), akkor elég szemét dolog még sanyargatni is vagy bűntudatot ébreszteni olyasmiért, amiben pont akkor lehetne hibáztatható, ha érzelemmentesen csaka szexért tart ki melletted.

Egy szakítás azért elég nagy volumenű dolog, az ember nem csak hasára csapva dönti el, vagy mert épp olyan kedve van. Tartsuk már tiszteletben egymás döntéseit, mert aztán jön az olyan kérdés, hogy "SOS, a barátnőm hónapok óta képtelen felfogni, hogy nem szeretném folytatni vele a párkapcsolatot, segítsetek, hogy rázzam le mit tegyek?"

2010. márc. 20. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm a válaszokat leültem vele végre megbeszélni és holnap után kapok választ remélem sikerül. mindenkinek köszi sokat segítettetek. puszi mindenki köszi szépen:D:D:D:D(L)(L)(L)
2010. máj. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!