Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége és vissza akarom kapni. Mit tegyek? és hogy csináljak?
ugyanez volt velem is. teljesen.
én annyit csináltam, hogy beszélgettem vele, meg azt amit azelőtt mielőtt összejöttünk. Aztán közölte velem hogy sajnálja, és nemtudja mi volt ez, de megint szeret, és ha tudom fogadjam vissza.
Imádom ezeket a kérdéseket, főleg amikor mondjátok a tuti praktikákat. Srác vagyok, voltam az adott szituációban, és piszkosul elegem volt a zaklatásából, több mint 4 hónap telt ezzel, mert a dilettáns barátnői nyagatták, mondván "mit veszíthetsz". Ilyenkor belegondol bárki is, hogy a másik fél is ember???
Ha ki akart szállni a kapcsolatotokból, és mindezt normálisan, megbeszélve tette (tehát tudtad hogy szakít veled), akkor elég szemét dolog még sanyargatni is vagy bűntudatot ébreszteni olyasmiért, amiben pont akkor lehetne hibáztatható, ha érzelemmentesen csaka szexért tart ki melletted.
Egy szakítás azért elég nagy volumenű dolog, az ember nem csak hasára csapva dönti el, vagy mert épp olyan kedve van. Tartsuk már tiszteletben egymás döntéseit, mert aztán jön az olyan kérdés, hogy "SOS, a barátnőm hónapok óta képtelen felfogni, hogy nem szeretném folytatni vele a párkapcsolatot, segítsetek, hogy rázzam le mit tegyek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!