Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevesebb fizetéssel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb fizetéssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

A konkrét probléma, hogy 2x annyit keresek, mint a párom. Ennek megfelelően kik ki a maga anyagi lehetőségeivel ad bele a közös dolgokba (albérleti díj, rezsi, kaja, stb), ezzel sosem volt probléma. Nem egyszer volt, hogy külföldi utak esetén is többet adta belem, pl. repülőjegyet vagy szállást nem közösben, hanem én fizettem ki. Ezzel sincs gond, adok, ha tudok, ez természetes.

Jövőre azonban drágább utat tervezek, és neki nem lesz rá pénze, és valószínűleg ezeket nem fogom tudni neki megfinanszírozni. Mit lehet tenni ilyenkor?

/4 éve nyüstölöm, hogy keressen jobban fizető munkát, de nem teszi. Pedig nem is igazán szereti, amit csinál... mondjuk, mostanra egész jól feljutott a ranglétrán, ez tény, de ezért a munkáért, amit végez 2x ennyit kellene kapnia (ez a magyar valóság, de ez egy másik téma). /

Ki volt már ilyen helyzetben? Le kellene mondanom az álmaimról, csak mert Ő kevesebbet keres?

Ötlet? Vélemény?

2015. nov. 6. 12:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát, nektek nem ez az utazás a legnagyobb problémátok, úgy látom. Ha úgy lenne, ahogy én, akkor igazából nem lepődnék meg, ha foggal-körömmel ragaszkodna az aktuális helyéhez, és stabilitásra vágyik. Nála más van. És mivel teljesen mások vagytok ezen a téren, ez még további vitákat gerjeszthet majd. Most még csak az utazás. Kérdés, hogy neked ez jó-e így, szereted-e eléggé, kell-e eléggé, hogy harcolni akarj kettőtökért, és érte, vagy azt mondod, hogy nem éri meg. Az időt ne nézd.

Hogy látod magatokat mondjuk 10 év múlva?

2015. nov. 6. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:
21: Őszintén? Sehogy :-(
2015. nov. 6. 14:26
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
úgy látom itt alapvető különbség van köztetek. Te ambíciózus és jó értelemben törekvő vagy, neki meg csak az a fontos, hogy legyen egy stabil helye még ha xar is. Az tény hogy nőként sokkal nehezebb olyan állást találni ahol tisztességesen megfizetik az embert, de ha a kisujját se hajlandó mozdítani érte, azon nincs mit magyarázni. Elég egyértelmű hogy nem akar változtatni a hozzáállásának, szóval érdemes elgondolkodnod, hogy ez neked mekkora probléma hosszútávra tervezve.
2015. nov. 6. 14:37
 24/32 A kérdező kommentje:
Nagyon jól látod, vannak különböző igények, melyek folyamatosan okoznak problémákat. Az egyetlen dolog ami összetart minket az a szeretet. Szenvedély már nem sok van a kapcsolatban..
2015. nov. 6. 14:47
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha sehogy nem látod a jövőtöket, akkor felejtsd el vele a babaprojektet, akármennyire is bánt ez most.
2015. nov. 6. 15:02
 26/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt nem csak a pénz a probléma, hanem az eltérő igények, gondolkodásmód.

Neked fontos az életben az előrejutás, az, hogy ne a nyomorban élj, az, hogy lásd a világot, hogy normális jövőt biztosíts a leendő gyermekeidnek. Te akarsz érte tenni valamit és teszel is.

Ezzel szemben a párodnak mindegy, jó ez úgy is, le se szarja mi hogy lesz, mit tud majd nyújtani a saját gyerekeinek.

EZÉRT nem illetek össze, nem a nyaraláspénz miatt!

2015. nov. 6. 18:52
 27/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 8. 18:08
 28/32 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Fura nekem ez az egyém-tiéd, ha már 4 éve nyüstölöd egy másik munkahely miatt, akkor ez nyilván nem a "tegnapelőtt szedtem fel egy buliban" kategória.

Én egyébként olyan "maradi" vagyok, hogy abban hiszek, hogy meg kell beszéli a felmerülő problémákat, nézeteltéréseket, elvárásokat, különben mindenki rosszul érzi magát a helyzettől.

2015. dec. 3. 11:54
 29/32 A kérdező kommentje:

Milyen enyém-tiédre gondolsz? Sosem szőröztük a pénzen...

Nem vagy maradi, ez a normális. Mi is sok mindent sokszor megbeszéltünk. Ha nem tettük volna már szétmentünk volna.

2015. dec. 3. 13:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Együtt is éltek?

Nekem úgy jött le, hogy van enyém-tiéd, mert azt írod, hogy neki nincs rá pénze.

Egyébként jutottatok valamilyen döntésre az ügyben?

2015. dec. 3. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!