Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kevesebb fizetéssel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb fizetéssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

A konkrét probléma, hogy 2x annyit keresek, mint a párom. Ennek megfelelően kik ki a maga anyagi lehetőségeivel ad bele a közös dolgokba (albérleti díj, rezsi, kaja, stb), ezzel sosem volt probléma. Nem egyszer volt, hogy külföldi utak esetén is többet adta belem, pl. repülőjegyet vagy szállást nem közösben, hanem én fizettem ki. Ezzel sincs gond, adok, ha tudok, ez természetes.

Jövőre azonban drágább utat tervezek, és neki nem lesz rá pénze, és valószínűleg ezeket nem fogom tudni neki megfinanszírozni. Mit lehet tenni ilyenkor?

/4 éve nyüstölöm, hogy keressen jobban fizető munkát, de nem teszi. Pedig nem is igazán szereti, amit csinál... mondjuk, mostanra egész jól feljutott a ranglétrán, ez tény, de ezért a munkáért, amit végez 2x ennyit kellene kapnia (ez a magyar valóság, de ez egy másik téma). /

Ki volt már ilyen helyzetben? Le kellene mondanom az álmaimról, csak mert Ő kevesebbet keres?

Ötlet? Vélemény?

2015. nov. 6. 12:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Na, azota lett tobb valaszolo, utolso alatt a 7-est ertettem.
2015. nov. 6. 12:59
 12/32 anonim ***** válasza:

# 10 Időpont ma 12:59 - Ez marhaság. Én is szeretek utazni, de nyilván párkapcsolatban nem akarnék egyedül, és ha úgy lenne, hogy én állnék jobban, mindent megtennék, hogy ő is jöhessen valahogy, hiszen akkor már vele akarnám átélni ezeket az élményeket. Egyedülállóként még simán utazok egyedül is, de ha van párom, nem szeretnék, és egyértelmű, hogy olyan társat választok, akinek hasonlók a vágyai, tehát nem azért nem jönne, mert nem akar, hanem mert esetleg nem tud, de akkor megoldjuk, közösen.

A nászút is jó ötlet. Feltéve, ha a kérdezőéknél ez opció lehet. :-)

2015. nov. 6. 13:03
 13/32 A kérdező kommentje:
Kicsit más megvilágításba kell helyeznem a kérdést: A párod nem tudja az tervezett utat finanszírozni, és azért nem tudja, mert nem tett SEMMIT azért, hogy szerethetőbb állása és jobb fizetése legyen. Elvárható-e tőlem, hogy én ezért ne valósítsam meg az utazási céljaimat? Akár egyedül, akár más barátokkal?
2015. nov. 6. 13:08
 14/32 anonim ***** válasza:

12-es: Igy levezetve mar ertem az allaspontod. Aterezni ugyan nem tudom, mert nalam termeszetes, hogy nem mindig utazunk egyutt a baratommal, neha a baratainkkal megyunk. Egyutt elunk, utazunk egyutt eleget, nem erezzuk ugy, hogy MINDENT feltetlenul egymassal szeretnenk csinalni, meg nem is mindig kapunk egyszerre szabadsagot (vagy van kedvunk ugyanarra a helyre menni). De kinek mi :)

A naszut is jo otlet, ill. az is, hogy aranyosan, minden honapban felretesztek ra valamennyit. Nem muszaj most azonnal menned, nem?

Hova szeretnel elutazni? Erdemest azt is nezegetni, hogy meg ennel is olcsobban kijojjon. Repjegyeken es szallason is rengeteget lehet sporolni, ha okosan keres az ember.

2015. nov. 6. 13:09
 15/32 A kérdező kommentje:

Utazna Ő is velem, de nem tud.

Nem egy alkalommal beleadtam az Ő részébe is, de most már nem nagyon tudok.

2015. nov. 6. 13:10
 16/32 anonim ***** válasza:
És a barátnődnek megvan a lehetősége arra, hogy jobban fizető állást találjon?
2015. nov. 6. 13:22
 17/32 A kérdező kommentje:
16: Aki nem keres, az nem is talál semmit. 2-3 év alatt majdnem biztos talált volna.
2015. nov. 6. 13:24
 18/32 anonim ***** válasza:
Nem volt sok rossz tapasztalata álláskeresés során? Mindig volt stabil munkahelye? Engem egy idő után ez is visszatartott, mert sokáig dobáltak a cégek, és mindig reménykedtem, hogy az aktuális végre hosszú távú lesz és lesz lehetőségem ott előrébb jutni. Ez a mostani munkahelyemen valósult meg, de sok céget megjártam, mire ide kerültem, és már nem bizakodtam semmiben (és akkor még nem voltam 30 éves...).
2015. nov. 6. 13:43
 19/32 A kérdező kommentje:

Ez az első igazi munkahelye 4 éve (az előző csak 2-3 hónap volt, de gagyi volt, el is jött). Amióta itt dolgozik 1x sem keresett másik munkahelyet, pedig sokszor nagyon kivolt... én persze mellette voltam mindenben, még kerestem is neki álláshirdetéseket, de ha Ő nem akar változtatni, akkor én helyette nem tudok.

Jellemző, hogy én - többnyire - megvalósítom a céljaimat, van is bakancslistám, de Ő inkább csak úgy van, elvan, célok és tervek nélkül él... na de ez már egy másik témába megy át....amiről bőven lenne mit mesélni :)

2015. nov. 6. 13:56
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit mondjak bonyolult ügy!

Ha azt nézem hogy tényleg nem tesz semmit azért hogy előrébb jusson akkor csak magára vethet ha te elmész egyedül.

Másik oldalról: neki lehet kényelmes így az élete mindenféle utazgatás nélkül is elégedett, nem vágyik rá. Ezért viszont nem ítélheted el.

Párkapcsolati oldalról nézve viszont őt otthon hagyni és egyedül menni kicsit ön központú cselekedet. Feltenném a kérdést magamnak , szeretem még vagy a tulajdonságai miatt amik kiderültek már kezdek kiábrándulni belőle?

2015. nov. 6. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!