Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt valaki hasonló helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki hasonló helyzetben? A férjemmel nagyon megromlott a viszonyom az elmúlt 1,5 évben. Közös gyerekünk 2 éves, fél éves koráig még együtt fürdettük, egész jól elvolt vele.

Figyelt kérdés
Azután már egyre kevésbé mutatott irántam és a kicsi iránt érdeklődést, ami mára ott tart hogy hetekig alig szól hozzám, a gyerek mellett úgy elmegy a lakásban mintha meg sem látná. Csak azzal és azokkal foglalkozik ami és akik számára fontosak.Lassan kikészülök ettől az érzelmi sivárságtól, olyan mintha a gyerekemnek nem lenne apja, én meg valamiféle társbérletben laknék, mert nem játszik vele, sehova nem jön velünk, látom rajta hogy nyűg neki a közös program. Van az előző házasságából 2 gyereke, most már azokkal is én foglalkozok, hogy nehogy rosszul érezzék magukat nálunk. Ha rákérdezek akkor van azzal intéz el hogy ne "b....ssam" már én is, elég a munkahely, vagy rám fogja a rossz kedvét, hogy én vagyok az aki nem tudja mi a család, hogy én vagyok aki nem foglalkozik vele. Unalmas neki ez az élet, mert én is az vagyok stb. Igaz hogy sok gondja van a férjemnek, és igencsak hajlamos a depresszióra is, de ezt a nihilizmust már nem tudom annak a számlájára írni, mert ha neki való téma van akkor órákig tud beszélni. A családom már nem is jár hozzánk, mert kényelmetlenül érzik magukat nálunk, van hogy a férjem bevonul a szobába ha nálunk vannak. Már többször becsmérelte is őket, ezt viselem talán a legnehezebben. Sajnos eléggé belemerült az ivásba is, de még nem annyira hogy leírjam. Arra lennék kíváncsi, ha volt valaki hasonló helyzetben hogyan alakult a közös életük, illetve férfi hozzászólásokat is várnék, hogy a munkahelyi gondok valóban ki tudják-e ennyire forgatni magukból a férfiakat.
2015. nov. 4. 22:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Elveszett sajnos a bizalom. Hónapokig hazudott és időközben rájöttem nem csak a nője miatt, más dolgokban is voltak hazugságok, manipulálások. Azt az önzést is nehezen viselem el, hogy amikor én akartam hogy javuljon a kapcsolatunk akkor ő a kisujját se akarta mozdítani, most hogy neki fontos már hajlandó lenne a változásra. Sok egyéb körülményt nem írtam le, a kiszámíthatatlan elvárásokat, a sörtől ragadó csókokat vagy épp ellenkezőleg az elutasítást stb. Mindezt eltűrtem neki, mert arra vártam majd jobbra fordulnak a dolgok, de hogy még ennek tetejébe meg is csalt, ezt már nem tudtam elviselni. Nem tervezem hogy visszamegyek.
2016. febr. 18. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Ha csak ennyi lenne, mint amit leírtál, már akkor is megértenélek.

Nem lesz könnyű egy kisgyerekkel. De nem is lehetetlen.

A "nem tervezem" nem is zárja ki. Ha fiatalok vagytok, akkor még észbe kaphat, és megjavulhat. Csak az elveszett bizalom. Azt ha lehet, akkor nagyon nehéz visszaállítani, és sok idő is kell hozzá.

2016. febr. 18. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!