Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket zavarna, ha a párotok szégyellné előttetek a péniszét lankadt állapotban?

Figyelt kérdés
Nekem 12 centi lankadt állapotban,ezért sosem mutatom lankadtan.

2015. nov. 3. 09:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Az átlaghoz képest kicsi a 12 centi.De még mindig nem értem,hogy miért pattogsz.

2015. nov. 3. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
azért "pattog" szerintem, mert elég idióta volt a megnyilvánulásod, kérdező.
2015. nov. 3. 17:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyellni! A férjemé lankadtan kb 7 centi. Szerintem cuki! :)
2015. nov. 3. 19:48
 24/30 anonim ***** válasza:

"De még mindig nem értem,hogy miért pattogsz."

Megkérdezhetem, hogy mit érzel "pattogásnak? Köszönöm, ha megírod. (A 11. és a 20. hozzászólást írtam én.)

2015. nov. 3. 23:11
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát a fütykös lankadtan nekem sem nagy! Szinte teljesen vissza tudom nyomni a hasamba mintha puncim lenne! Ha feláll a páromnak majdnem nagy így is! De ha a nyelvem, és az ujjam elveszteném, inkább azokat siratná mint a fütyim!
2015. nov. 3. 23:24
 26/30 A kérdező kommentje:

24.Pl:Vagy te csak a nagyobbat érzed a fenekedben, vagy mire fel vagy ekkora okostojás?

Ha ez nem pattogás,akkor semmi sem az.

2015. nov. 3. 23:27
 27/30 anonim ***** válasza:

# 26

Értem, csak ezek szerint amit kifogásolsz, azt nem én írtam, a kritikádat meg az én 20. hozzászólásban feltett kérdésemre válaszolva fogalmaztad meg.

(De semmi gond, nyilván csak a %-os érték alapján tudnád megkülönböztetni a hozzászólókat, és valószínűleg abból ered a félreértés, hogy a 13. hozzászólásban nem én reagáltam arra a megjegyzésedre, amit nekem szántál, hanem valaki más.)

Ami meg a méret kérdés illeti, a 12 cm erektáltan lehet, hogy valamivel kisebb az átlag méretnél, de pont benne van a számomra több szempontból ideális 12-13 centis mérettartományban, szóval történetesen szerencsésnek érzem magam (mert nyilván nem pénisz méret alapján választottam a páromat, és azzal is itt a Gyakorin szembesültem életemben először nem kis meglepetésemre, hogy vannak, akik ezt a méret kérdést már az ismerkedés során tisztázzák), neki meg szerencsére nem volt soha semmifajta komplexusa a méretével.

2015. nov. 3. 23:52
 28/30 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy nem normális dolog.
2015. nov. 4. 00:10
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én legalábbis zizzentnek érezném magamat, ha én a csiklómat dugdosnám előle, mert nagyon picike, meg a C kosaras melleimet, mert vannak olyan nők, akiknek meg sárgadinnye méretűek."

Ja, vagy én is kiakadhatnék a mai babapunci-divat szerint szégyellnivaló nagy szeméremajkaim és kicsi melleim miatt. :) Szerencsére az előbbi problémáról már azután értesültem, hogy harmonikus párkapcsoltra találtam, az utóbbit meg mindig is tudtam és szerettem magamon, ráadásul 30 évesen pont ugyanúgy néznek ki, mint 16 éves koromban.

Amúgy tök mindegy, hány centi, és az az átlaghoz képest mekkora. Ha szégyelli valaki, akkor a baj a fejében van, nem a teste egy másik pontján. Ha meg - mint írtam - egy kapcsolatban ez téma, és valamelyik fél megszégyeníti a másikat egy testi adottság miatt, akkor az a kapcsolat sürgősen beszüntetendő.

2015. nov. 4. 10:10
 30/30 anonim válasza:
Az én farkam 12,5 cm amikor feláll mégsem engedhetem meg magamnak hogy szégyenlősködjek mert kell a punci. Még nem kaptam rá megjegyzést.
2015. nov. 5. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!