Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy elhanyagol?
Figyelt kérdés
állítólag sokat kell tanulnia. De azért negyed óra pihenője csak lenne nem? Sztem van valakie. Hülyéket gondolok?2010. márc. 18. 16:44
11/31 anonim válasza:
20 f vagyok, helyes, akkor dugunk?
13/31 A kérdező kommentje:
de mi volt ez az eszteres ügy? csak mert nem tudom hogy véletlen vagy hogyan de pont eltaláltad:D
2010. márc. 18. 17:05
14/31 A kérdező kommentje:
jólvan. nem törődök ezzel az egésszel amíg el nem mondod mi ez az egész.
2010. márc. 18. 17:07
15/31 anonim válasza:
elmondtam már. barátodnak szeretője van, akit dug és én is dugom, néha ketten dugjuk egyszerre, de téged is dugnálak már.
17/31 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy.
2010. márc. 18. 17:09
18/31 A kérdező kommentje:
és tudsz még mást is erről az eszterről?? Mondjuk hogy mikor született??:XD
2010. márc. 18. 17:10
19/31 anonim válasza:
kérdező te nagyon gyík vgy
poénnak irta te eg elhiszed? úristen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!