Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy elhanyagol?
Figyelt kérdés
állítólag sokat kell tanulnia. De azért negyed óra pihenője csak lenne nem? Sztem van valakie. Hülyéket gondolok?2010. márc. 18. 16:44
1/31 anonim válasza:
van valakije és Eszternek hívják:S
2/31 A kérdező kommentje:
mert?
2010. márc. 18. 16:48
3/31 A kérdező kommentje:
marha vicces:D
2010. márc. 18. 16:49
4/31 anonim válasza:
"mert?" xD
figy 1. vok, irónia miatt írtam. nem ismerjük a csávót hogyan tudnánk h igazat mond-e vagy megcsal?
5/31 A kérdező kommentje:
és miért az írónia miatt írtál pont Esztert???
2010. márc. 18. 16:53
6/31 anonim válasza:
mert Eszternek hívják a szeretőjét.
7/31 A kérdező kommentje:
kinek a szeretőjét?
2010. márc. 18. 16:56
8/31 anonim válasza:
úristen xDxD
fejtsd ki bővbben
mennyi idős és te mennyi idős vagy? mit tanul? mikor taliztok mennyi időre? mik a kifogásai? és akkor segíthetünk
nem hiszem hogy eszter lenne
9/31 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy a barátomnak Eszter a szeretője? mond már el ezt az egészet jó??? Addig inkább nem írok semmi konkrétat mert ez elég furcsa.
2010. márc. 18. 17:03
10/31 anonim válasza:
hát attól függ h mi szeretne lenni és vannak emberek akiknek első a tanulás és annó engem is eléggé elhanyagoltak csak én hetekig nem láttam a srácot...minden esetre vesd be a kapcsolataidat és derítsd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!