Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert viselkedik a kollégáim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik a kollégáim előtt ugy mintha atnezne rajtam?

Figyelt kérdés
Vagy egy párom a munkahelyen. Persze titkoljuk a kapcsolatunkat.Ha valaki csatlakozik hozzánk mikozben beszelgetunk akkor atnez rajtam. Ha ketten vagyunk minden ok. Fél h fény derül arra h járunk? Miert viselkedik ilyen furcsán egy ferfi? Ha kolleganővel beszelgetek akkor ahhoz mindig hozzáér,hozzam Sosem.
2015. nov. 2. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A pasiknak nem feltétlenül kellenek érzelmek egy dugáshoz. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de az is lehet, hogy benne már/még nincsenek olyan szintű érzelmek, hogy felvállaljon, esetleg már kiszemelt mást, lehet, hogy pont a cégnél.
2015. nov. 2. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én munkahelyemen is vannak kapcsolatok, aztán van, ami hosszú távú, és van, ami nem. Akiknél minden oké, ők felvállalják egymást, akiknél nem teljesen oké, ők nem vállalják fel egymást úgy (akkor sem, ha egyébként köztudott, mi van), a kezdeti lelkesedéshez képest távolodnak egymástól, és felüti a fejét ez a más felé fordított kiemelt figyelem (akár mindkét fél részéről, nálunk most ilyen is van, csak idő kérdése, ki és mikor lép ki előbb). Attól még összefekszenek, míg nem mondják ki végleg a végét, mert ott a megszokás, a szex bizonyos mértékig ösztönös szükséglet is, esetleg közös albérlet, amíg a meglévő nem elég rossz, vagy amíg egy új nem elég biztos, ritkán lépnek ki (még ha ez szemétség is, de én ezt láttam és tapasztaltam magam körül nagy arányban - természetesen van kivétel).

Meg ott vannak persze, akik eleve csapongók. Őket, gondolom, nem kell bemutatni.

2015. nov. 2. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
A volt munkahelyemen több pár összejött, összeházasodtak, mára gyerekeik is vannak. Volt, akik elváltak, de felvállalták egymást. Lehet, hogy a kollegád a pozíciója, karrierje miatt nem vállal fel, vagy valóban szégyell mások előtt, mert neadjisten túlsúlyosnak vagy nem elég okosnak tart, mittudomén. Vele kell megbeszélned, ha ez neked rosszul esik. Az átnézés és s normál viselkedés között van azért különbség....
2015. nov. 2. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt észre lehet venni, ha két ember között több van, még egy munkahelyen is, még ha titkolják is, a testbeszéd, a mimika, a tekintet, a gesztusok árulkodnak. Azért még a pozíció sem indokolja az átnézést. Akiknek ilyenné alakult nálunk a kapcsolata pár év után, rajtuk kezdetben nagyon lehetett látni, hogy több lesz köztük, csakhogy idővel ez nem csak csökkent, hanem másokkal kezdtek flörtölgetni, másokhoz kezdtek úgy közeledni, ahogy egymáshoz kapcsolatuk kezdetén, és egymással meg egyre többet bosszúsak.
2015. nov. 2. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
De most őszintén. Azt írod: "persze titkoljuk a kapcsolatunkat." Ha amúgy megbeszélés alapján vagy hallgatólagosan, de titkoljátok a kapcsolatot, akkor miért kéne a "párodnak" kimutatnia, hogy van valami köztetek? Nem értem a logikádat.
2015. nov. 3. 14:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez okozza a kérdezőnél a problémát:

"Ha valaki csatlakozik hozzánk mikozben beszelgetunk akkor atnez rajtam. Ha kolleganővel beszelgetek akkor ahhoz mindig hozzáér,hozzam Sosem."

Ez meg így tényleg nem túl biztató.

2015. nov. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!