Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom? Meg fog csalni?
Sziasztok!
Barátommal már több mint 2,5 éve járunk. Én most vagy másodéves az orvosin... az a legnehezebb év, ő nem tanul tovább. Szakmát csinál. Tavaly májusban volt egy mélypont mivel szexcsetelt egy csajjal. Ezt véletlen láttam meg, nem szóltam neki hogy tudom csak nagyon összevesztünk. Ez vizsgaidőszak eleje volt... sokat tanulok ezért csak heti 3x találkozunk és én mindent megadok neki komolyan de mégis kevés úgy látszik. Aztán mivel akkor nagyon összevesztünk úgy tűnk megjavult a csajt is letiltotta. Mostanában éreztem hogy valami gyanús éreztem hogy megint valami csajjal dumálgat. És bevallom belenéztem a facebookjába. Persze jól gondoltam... megint szexcsetel valakivel. Undorító. Mikor mondtam neki hogy félek hogy mást keres azt mondta nem fog mert csak engem szeret.... és amúgy mostanában nagyon jó vele. Figyelmes, támogat. Akkor miért szexcsetel mással? :-( ismerem is a csajt :-(
Mert kell neki az új, megváltozni már nem fog szerintem. Keress egyet aki értékel is, mindegy mivel foglalkozik, de ne játsszon veled.
Az orvosin nem a 2. év a legnehezebb, hanem az 1 (amíg beleszoksz) meg a 3. (ott a vízválasztó, mert ugye meg kell legyen az összes addigi kreditpont 1-2-3 évről, legalábbis az én időmben így vala)
szerintem szakits vele. nem szoktam ezt tanácsolni, de ebben a helyzetben indokolt. heti 3x találkozás nem olyan kevés. az én orvosi baratnoim csak hétvégén találkoznak a pàrjukkal.
amúgy enis egyetemista vagyok, szinten kb 3-4x talalkozunk egy héten. nálam nem férne bele, hogy masokkal szexchatel(tobbszor is)
nem fog megváltozni, csak max csinál másik facebook fiókot
szerintem hagyd a francba es keress olyat aki megbecsül. más örülne, hogy okos barátnője van, aki próbálja osszeegyeztetni a tanulást a kapcsolattal... nem érdemel meg téged..
"félek hogy mást keres azt mondta nem fog " - hát persze, már talált.
Azért, hogy ez a szokása, meg, hogy folyamatosan hazudik, nem fér bele egy kapcsolatba.
Undorító, - mondod. Szerintem is, akkor miért ragaszkodsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!