Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm Bambula. Mit tehetnék ellene?
Csinos, szép, kedves, aranyos lányról van szó, de túl sokszor nem figyel totálisan, amit én még sosem tapasztaltam. 20 éves, szép arcú, vékony alkatú alacsony lány és heti 2-3 alkalommal előfordul egy komoly beszélgetésünk során, hogy miután fél-1-2 percig beszéltem, csak annyit mond:
-Elbambultam. -és nekem újra kell kezdenem rövidebben, tömörebben, amiről beszéltem.
Kiborító, hogy mikor valami fontos dolgot mondok, nem hallgat, hanem csak néz a semmibe. Ilyen még sosem volt korábban, pedig volt már pár tartós barátnőm. Nem tudom mit tehetnék, hogy ne legyen Bambula a barátnőm. Ez ilyen lesz már mindig? Hiába mondok neki erről bármit, semmi nem változott eddig.
22/F
Bambula vagy buta?
Mert nagyon nem mindegy!
Én is azt akartam kérdezni, hogy nem lehet, hogy nem olyan intelligens, és nem tud figyelni ennyi ideig ilyen sok infora?
Ha buta, akkor még most szakíts vele, mert nem lesz jó. Sajnos én nem tettem, és szenvedek miatta már 7 éve, de mi már házasok vagyunk. Nem buta a párom azért, de nem pörög úgy az agya mint az enyém, és érzem a gondolkodásán is, hogy picit korlátoltabb, és néha van olyan érzésem, hogy kevés nekem ez a része. Persze mással pótolja, pl. kézügyesség, kedvesség, de akkor is, egy jó tanács. Ha intellektuálisan nem partner az illető, az nem lesz jó neked.
Én is bambula vagyok :D Képes vagyok 1 mp alatt úgy rázoomolni valamire, hogy 1 percig pislogás nélkül csak úgy vagyok :D DE! ettől függetlenül képes vagyok figyelni másokra vagy akármire...Lehet, hogy ez a bnődnek nem megy. Nem lehet az, hogy mostanság nagyon fáradt és azért van ez nála?
N25
Hát, vagy épp máson jár az esze, nem a te komoly beszédeden.
Én is szoktam, egyszerűen kikapcsolom az agyam egy részét, és csak úgy csinálok, mintha figyelnék, közben egész máshol járok gondolatban, mert nem érdekel a téma.
Ez a "heti 2-3 alkalommal előfordul egy komoly beszélgetésünk során" ... nem tudom, mik lehetnek olyan komoly beszélgetések. Minden másnap világmegváltó tervek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!