Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom meddig bírom még. Mit tehetnék?
Szerintem próbáld ezt már úgy felfogni, hogy vége. Van oka annak, hogy ő most ezt érzi. Gondolkozz el rajta, hogy mi lehetett a baj a kapcsolatban.
Én is átéltem már ilyet, vagy háromszor volt ez, hogy a barátom elhagy mert ő most egyedül akar lenni. Mind a háromszor egy másik nő volt az ügyben (persze ez utóbb derült ki). Én mind a háromszor visszafogadtam, nagy boldogságban. Mikor kiderültek a "bocsi de most úgy érzem egyedül kell lennem" duma valódi indokai...Mit is mondjak, hülye pitsának éreztem magam, akit totál megaláztak érzelmileg.
Lehet a te barátod tényleg csak egy kis egyedüllétre vágyik, talán sokat voltatok együtt. Viszont nem ez a megoldás. Próbáld vele megbeszélni szépen, nyugodtan. Ha ő nem vevő erre, lépj túl rajta. Felesleges időt és energiát pazarolni akkor ilyenre.
Ez az ő kérése volt.
Neked is lehet kérésed hozzá!
Én azt mondanám ilyen helyzetben: "Oké, Gergő, de nekem ez túl nehéz. Nem tudok teljes mértékig belemenni, csak részben. Meg tudnád tenni azt, hogy minden (vagy minden második) csütörtökön találkozunk félórára, és referálsz róla nekem, mik zajlanak Benned kettőnkkel kapcsolatban és mik a további terveid velünk?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!