Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, nem bírom tovább! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve véget ért egy viszonyom ami még kapcsolatnak se volt nevezhető,de nekem az első igazi nagy szerelmem volt,de dobott engem egy nálam 15 évvel idősebb nőért akinek még családja is van és azóta minden nap látnom kell őket együtt mert egy helyen dolgozunk(persze a nő férje nem tudja,hogy megcsalják)! A munkahelyemről nem léphetek ki és őszintén nem is akarok,de fogalmam nincs,hogy ezt hogyan tudnám feldolgozni,mert még mindig szörnyen szeretem és mindent megpróbálok,hogy visszakapjam,de ő csak játszik velem aztán visszamegy a ,,nőjéhez"! Rengeteg idegösszeroppanásom volt már emiatt,nyugtatókon élek,voltam már pszichológusnál és pszichiáternél is de egy se vált be! Nem bírom sokáig,félek,hogy ez már nem fog változni és megölöm magam! Tudom,hogy nagyon gyenge ember vagyok de ha mégis valaki tudna nekem választ adni,hogy mit tegyek akkor azt nagyon megköszönöm2014. dec. 19. 19:20
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy egy rohadt cinikus ember leszel és úgy tekintesz rá, mint a szánalom tárgyára és ahol csak tudsz röhögsz rajta. Ha róka is elintézte annyival, amikor nem tudott enni a szőlőből, hogy egyszerűen savanyú szarként tekintett rájuk, aztán ennek tudatában továbbment.
2/4 anonim válasza:
Nem érdemelné meg, hogy eldobd az életedet! Olvass, kirándulj, sétálj, menj moziba, kiállításokra. Előbb utóbb rád talál egy olyan ember, aki pont téged keres, és nem fog elhagyni egy idősebb nőért. Sok sikert.
3/4 anonim válasza:
Ha eddig senki sem tudott neked segíteni és nem tudsz megbirkózni ezzel és feldolgozni, és elfogadni e helyzetet, akkor csak a munkahely váltás marad.
De olyan mintha nem is akarnál igazán túl lenni rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
A cinikusság az jó ötlet,és próbáltam is többször,1-2 napig megy,mert őt ez a "nem érdekelsz" dolog felizgatja,elkezd kedveskedni velem én meg újra és újra megfeletkezem magamról! Aztán amikor látja rajtam,hogy megint odavagyok érte akkor közli velem,hogy akadjak már le róla és nekem meg megint jönnek a rohamok! Igyekszem egyre több helyre elmenni,hogy hátha találok valakit aki eltudná felejteni velem ezt a szemetet akit mindennél jobban szeretek,de nem igazán jártam eddig sikerrel:S A munkahelyemet pedig tényleg nem tudom ott hagyni,mert soha nem kapnék sehol jobb állást!:S
2014. dec. 19. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!