Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasinak mindent, a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasinak mindent, a nőnek soha. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha a pasitok a következőket mondaná nektek: "az nem baj ha a pasi megcsalja a barátnőjét, de ha a lány csalja meg a barátját az már szentségtörés!!!" Az indok: a pasikban mindig is megvolt és meglesz az,h minél több nőt megdugjanak:S Ti erre hogyan reagálnátok v mit tennétek?
2010. márc. 18. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Berosálok. Komolyan ilyeneken vitatkoztok?

1. A megcsalással beletiporsz a másik lelkébe, megalázod. Tökmindegy, hogy lulud van vagy virágágyásod. Ezzel kimutatod, hogy egy jellemtelen sz@r vagy.

2. Akárkit megütni súlyos bunkóság, ezzel kimutatod, hogy egy jellemtelen sz@r vagy.

Tökmindegy, hogy ki csinálja, hányszor, milyen mértékben. A tény tény marad...

2010. márc. 18. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

engem megcsalt egyszer a férjem. én meg visszacsaltam. annyit mondott "ezt most megérdemeltem, de azért ilyet többet ne csinálj, angyalka, mert megölöm az illetőt, az tuti". ő meg is tenné, ismerem. de engem sosem bántana. mert FÉRFI és nem ütne meg egy nőt, hamarabb hagyná a kezét eltörni.

szóval a kérdésre a válasz: egyiknek sem szabad, és aki már megtette, az nem tehet szemrehányást, ha visszakapja!

28/N

2010. márc. 18. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
14:24 vagyok, és ennek semmi köze az egyenjogúsághoz. ha él ember aki utálja a feminista fapin@kat, az én vagyok, mégis így gondolom, ahogy.
2010. márc. 18. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Hülyeség. Normális férfi ilyet nem mond. Főleg a barátnőjének nem.

20/f

2010. márc. 18. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
20%

kedves 14.24...nem kellett volna odaird hogy 28 eves vagy...ilyen hozzaallassal...'o megcsalt en meg visszacsaltam'...edes, ha szeretned, nem csalnad meg...megbocsatod hogy megcsalt, de azzal kesz...nem csalod meg....milyen gyerekes hozzaallas...komolyan...sirni tudnek az ilyen hulyesegeitek miatt...ha szereted, nem csalod meg...ha nem szereted, megcsalod....na most akkor szereted a ferjed, vagy nem?...pfff...hanynom kell az ilyen 'en meg visszacsaltam' szovegektol...szanalmas...

az egyenjogusag arrol szol, hogy mindenki egyforma...ferfi is es no is...fizikailahg a ferfi erosebb, de lelkileg/pszihesen egy no tobb mindent kibir, mint egy ferfi...

s az ilyen 'egyenjogusag van, meguthetek egy not' szoveg iroja nezzen tukorbe...remelem, hogy csak a poen kedveert irt ilyent, mert ha nem, akkor eleg nagy baj van vele...emberek vagyunk es nem allatok, hogy verekedjunk...tessek mar megtanulni viselkedni...

ezt el kellett mondjam, ha lepontoztok, ha nem...

kedves kerdezo...amelyik pasi ezt("az nem baj ha a pasi megcsalja a barátnőjét, de ha a lány csalja meg a barátját az már szentségtörés!!!" ) mondja, az nem szeret teged, es el van tevedve!!!...ha a pasi szereti a baratnojet, akkor nem csalja meg...ez ilyen egyszeru...

minden pasiban erosebb a nemi oszton mint a noben(altalaban), a fajfennmaradas a lenyeg...

ha a baratom nekem ilyent mondana, az lenne a reakciom ra, hogy:'remelem ezt viccnek szantad edes...mert ha nem akkor keress magadnak olyan lanyt aki egyetert ezzel a hulyesegeddel...'...remelem, tudtam segiteni...

2010. márc. 18. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Kidobtam volna, hogy lába se érje a földet. Ilyen barom emberrel minek együtt lenni? Ne bújjon a farka mögé senki. Nem minden pasiban van meg az, hogy nem tud uralkodni magán ha friss húst lát. Csak a gyenge jelleműbbek ilyen selejtesek.
2010. márc. 18. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
kidobtam volna énis. az ilyen f*szkalapok miatt tart ez a világ ott ahol van -.-"
2010. márc. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!