Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mindent el kell nézni egy pasinak, csak mert ő pasi én meg nő?
Figyelt kérdés
Anyám és a barátnőm szerint rá kell hagyni egy pasira, nem számít ha csúnyán beszél nem szabad rá szólnom, mert ő PASI!! Szerintem ez hülyeség!! Szerintetek?2010. máj. 27. 13:42
1/23 anonim válasza:
Oké,néha néha ,egy b+ vagy ilyesmi elmegy,de,ha minden 2. mondatában benne van,az már gáz.
2/23 A kérdező kommentje:
Nemcsak a csúnya beszédre értettem,de ha valamit tesz ellenem, pl megbánt, szerintük nem lehet rá szólni,mert a nő dolga hogy tűrjön...
2010. máj. 27. 13:44
3/23 anonim válasza:
Ha indokolt akkor káromkodhat, de ha szükségtelenül az gáz. Viszont ha napi szinten csúnyán beszél nézze a csajnak is el, hogy ő is hasonlóan.
4/23 anonim válasza:
A nőnek nem dolga hogy tűrjön. Ez Emberből vagy te is legyenek meg a korlátaid
5/23 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a csúnyán beszélést hogy velem csúnyán beszél, például lehülyéz -.-
2010. máj. 27. 13:47
6/23 anonim válasza:
Ilyen esetben miért kell másra hallgatni? Ha neked rosszul esik az, hogy lehülyéz (ami meglepő lenne ha nem zavarna), akkor ne hagyd magad. Hiába szereted őt, nem hinném ha ő is legalább fele annyira szeretne téged akkor, így bánna veled.
Ez nem pasi dolog, inkább tahóság.
7/23 A kérdező kommentje:
Tudom :( Ezt mondom én is, nem kell elviselnem, a barátnője vagyok...nem hiszem el h így kellbeszélni
2010. máj. 27. 14:03
8/23 anonim válasza:
én kirúgnám, mint a sz@ros macskát
SEMMIVEL NEM magasabb rendű nálad egy pasi sem, tehát nem kell semmit eltűrnöd neki, ha nem akarod
9/23 anonim válasza:
Anyád meg a barátnőd hülyeséget beszél. Ha hagyod hogy a pasi azt csináljon amit akar, előbb utóbb a fejdre szarik, és azért sem szólhatsz, mert megsérődik. A férfi és a nő is ember, egyik sem engedheti meg magának hogy bunkó legyen a másikkal. A nő dolga max 50 éve volt az hogy tűrjön. Ez már akkor is baromság volt, csak akkor még nem merték kimondani. Ne hagyd hogy csúnyán beszéljen veled. Ha nem képes normálisan beszélni, akkor elküldheted a francba, keressen más csajt akivel ezt meg lehet tenni. Jól érzed, ha nem akarod ezt megengedni neki, hallgass az öszötneidre.
10/23 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ezt is én írtam, ezek alapján?
2010. máj. 27. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!