Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mindent el kell nézni egy pasinak, csak mert
ő pasi én meg nő?
azért ez fordítva is igaz...
2010. máj. 27. 14:38
12/23 A kérdező kommentje:
Persze, egy pasinak sem kell semmit eltűrnie!! A barátomnak is azt mondom ha baj van inkább mondja el!!
A másik kérdésedet is elolvasva, se tartom jogosnak azt, hogy így bánik veled. Te persze véded őt mert szereted ( pl "én hibám volt, és tényleg hülyeség"). Nem hinném, hogy ha már ilyen viszonyba vagytok és veszekedtek akkor csak a te hibád. Mert gondolom volt előzménye a dolognak. Már amit itt leírtál elég lenne pár veszekedés témájának. :)
A helyedben hanyagolnám őt...kíváncsi lennék menne-e utánad, hívna-e...megváltozna-e. Persze utóbbira tudom a választ.
Ha neked jó az, hogy 18 évesen, 1 év után a párod ilyen akkor elég elkeseredett lehetsz.
De ha van eszed és nem akarsz nagyobb fájdalmat magadnak, akkor azon gondolkozz el, hogy megéri-e azt a sok szenvedést a párod... De ne a rózsaszín szemüvegen át nézd. Hanem az alapján ahogy veled bánt az elmúlt időben.
2010. máj. 27. 14:50
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és még annyit: az normális,hogy nagyon 'anyás'. Mindenki szereti a szüleit,de én már semmit nem is mondhatok a családjára,se jót,se rosszat,mert egyből védeni kezdi. Am én is nagyon hisztis vagyok apróságokon veszekedek..nehéz elviselni tudom,de én ugy vagyok vele,ha valami zavar elmondom a páromnak...
15/23 A kérdező kommentje:
Am ma már hívott kb 3x,én nem hívtam. NEm is fogom...lehet jobban teperne :P
Ha mindent elviselsz neki, csak beleneveled, hogy azt csinálhat veled, amit akar, és még rosszabb lesz ...
2010. máj. 27. 16:08
Nem lenne kevésbé férfi, ha szeretné és tisztelné a barátnőjét. Fogadok, hogy nála sokkal jobbat is kaphatnál, ha elkezdenél nézelődni.
2010. máj. 27. 16:26
18/23 A kérdező kommentje:
Szerintem szeret engem, mindig vesz rózsát, valami apróságot, sokszor hív és mond szépeket, tudom hogy mindig gondol rám. Szülinapomra is 18 szál rózsát kaptam... szerintem szeret, még előttem nem volt normális barátnője...csak ilyen hülyék,,addig találkoztak míg elmentek kocsmába stb.. :S
Szerintem ez nem helyes így, de igazuk van, miért ha rászólsz akkor abbahagyja?Nem.Én sem szólok rá egy lányra ha csúnyán beszél, pedig zavar, de ez csak azt jelenti hogy egy neveletlen paraszt.
20f
2010. máj. 27. 20:10
Szerintem nem kell elviselned neki semmit, csak azért, mert ő férfi. És akkor mi van? Mindig is lábrázást tudtam kapni attól, amikor pl általánosban mondtam vmi csúnyát, vagy összeverekedtem egy fiúval, én voltam leszidva, mert egy lány ilyet nem csinál. A fiúra meg rá sem szóltak, pedig ő esett nekem. Hol élünk az ötvenes években? Ha téged zavar, h lehülyéz, mondd meg neki, h neked ez rosszul esik, és mit szólna, ha te szídnád folyton őt. Lehet, h magába nézne egy kicsit. Sok szerencsét! 17/l
2010. máj. 27. 21:02
Kapcsolódó kérdések: