Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmenjek a szülinapi bulijába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a szülinapi bulijába vagy sem?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt. Ő német, ezért vannak kultúrális eltérések, pl: Nőnap fogalma sem volt róla, hogy ilyen van. Említettem neki, hogy nálunk mik a szokások, erre azt a választ kaptam, hogy már Valentinnapra kaptam virágot és hogy azt osszam be egy fél évre. Ált ott alszok nála hétköznap, de reggel korán megyek, mert dolgozom 7 től, ezért szükségem lett volna egy kulcsra a lakásához, hogy ne mindig őt keltsem fel.( Lenti ajtó, le kell velem jönnie kiengedni és utána visszamenni.) Kaptam is, de feltételekkel. (ne éljek vele vissza, mindig hívjam fel mielőtt megyek.)Ha megbízik bennem, akkor miért mondta a feltételeket? Miért adta oda a kulcsot?

Tegnap este 19 órakor beszéltünk, hogy 20 felé átmegyek. Átmentem és leordította a fejem, hogy miért nem szóltam előtte és hogy ez volt az egyik feltétele annak, h kulcsot kaptam. Visszadtam a kulcsot, így nem kell.

Szülinapja volt hétfőn, én akkor felköszöntöttem, de buli pénteken lesz. Mondtam sütök vmit, semmi köszi nem volt, szinte elvárja. Semmi kedvem menni, én már felköszöntöttem és akkor ő is be tudja osztani fél évre, mint én a virággal. Szinte sírt, hogy menjek el, de csak kitenném a lelekm a nagy semmiért...Legalábbis így érem.

Hogy látjátok, túl lihegem vagy igazam is van, de neki is??

2010. márc. 18. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úr Isten! Te még mindig együtt vagy ezzel a szívtelen emberrel? Bele gondoltál már abba, hogy ha felesége lennél milyen életed lenne mellette? Ő csak tárgynak tekint téged. Ez az én meglátásom. Amúgy meg a NŐNAP azt a világ minden táján megtartják (ha jól tudom). Ez jó indulattal sem nevezném kapcsolatnak. Bocsi ha keményen hangzik, de feltételeket szabin nem egy kapcsolatban kell. Ott inkább kompromisszumot szokás kötni. Jó letted, hogy vissza adtad a kulcsot. 29/N.
2010. márc. 18. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és a bulijába ne menj el. Ezek után ha elmész csak az ő bábuja maradsz továbbra is.
2010. márc. 18. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, ha ilyen rendes csaj vagy, találsz ennél jobbat is...
2010. márc. 18. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Meg se érdemel téged nem hogy még elmenj a szülinapi buliára...

(ha nagyon szereted akkor megér egy próbát hogy megbeszéled vele,semmi több)

2010. márc. 18. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azon gondolkozol csak, hogy elmenj-e a születésnapjára?
2010. márc. 18. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Itt Hollandiaban sincs nonap, de miutan megemlitettem, nem mintha elvartam volna, de kaptam egy kis csekelyseget.

Azt a budos nacit meg felrugnam, vagy jol behashajtoznam a sutijet, utalom mindet. Mekkora egy onzo dog mar, mi van? Attol tartott, hogy ranyitsz a kulccsal, amikor kefel valakit?

2010. márc. 18. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez egy balf.asz, úgy ugráltat ahogy csak kedve tartja, én egy percig se maradnék egy ilyennel. Még hogy ordított veled, nálam ez már kizáró ok, hogy működjön egy kapcsolat. Aztán mi lesz legközelebb, megver, ha lemerül a telefonod, és nem tudod felhívni, hogy mész?? szánalom az ilyen ember
2010. márc. 18. 12:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, am én Németben élek, de itt nem tartják a nőnapot, azt se tudták mi az. De azért nem minden német pasi ilyen g.eci
2010. márc. 18. 12:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszöm mindenkinek a válaszát, elég egybehangzóak a vélemények. Sajnos a kapcsolat elején nem volt ilyen, de hát változnak a dolgok... Igazatok van és nem akarom tovább elviselni... Sztem még ma meg fogom tenni, amit meg kell tennem...:S

2010. márc. 18. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Vágd pofán és hagyd ott!Nem éri meg a szenvedést!
2010. márc. 18. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!