Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez hogy kiakadok?

Figyelt kérdés
Van egy alapvető probléma. Én gyakrabban igényelném a szexet mind fizikálisan mint lelki oldalról megközelítve hogy kíván a párom, míg neki nincsenek napi igényei, sokat is dolgozik, megértettem, leadtam az igényeimből. Aztán mostanában a ritka alkalmaknál is hülyéskedés megy, aztán mikor negyed óra után megunom és elmegy a kedvem tőle akkor én vagyok bántva h humortalan vagyok stb. Normálisnak tartjátok azt, hogy úgy h látszik nem először rajtam h nem izgulok fel ettől, csak nem veszi észre magát és nem azt érezteti h kiván széttép hanem totál az élettől is elveszi a kedvem és távolról sem érzem azt h gerjedne rám. Lassan úgy érzem h egy utolsó fűcsomó is jobban akar. Reakcióként persze ő fordul el és bevágja a durcát. Reggel meg bújik mintha mi sem történt volna és ismét mgkapom h én vagyok a megkeseredett amiért rossz a kedvem.

2015. okt. 30. 08:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Írtam!
2015. okt. 30. 15:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is:( Nálunk ugyanez van, igen lelombozó tud lenni, amikor simogatás helyett csikiz, szóviccel (amit amúgy imádok benne, de azt hiszem, a szexhez nem tartozik hozzá). Szenvedély már régen nincs...:( A kapcsolatunk jó, nem tökéletes, de nem bánt, nem csal meg (tudtommal), melegszívű ember. De a szex...Lehutóbb egy kicsit olyan volt, mintha egy idegennel lennék, régóta csak a kielégülésre játszom, mindig másra gondolok, különben el sem mennék. Megbeszélni vele nem igen lehet, én is az "elriasztasz magadtól" mesét kapom. Egyébként szeretem, de az önbizalmam nulla:( Nem tudom mit tegyek én sem:(
2015. okt. 30. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!