Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez hogy kiakadok?
Figyelt kérdés
Van egy alapvető probléma. Én gyakrabban igényelném a szexet mind fizikálisan mint lelki oldalról megközelítve hogy kíván a párom, míg neki nincsenek napi igényei, sokat is dolgozik, megértettem, leadtam az igényeimből. Aztán mostanában a ritka alkalmaknál is hülyéskedés megy, aztán mikor negyed óra után megunom és elmegy a kedvem tőle akkor én vagyok bántva h humortalan vagyok stb. Normálisnak tartjátok azt, hogy úgy h látszik nem először rajtam h nem izgulok fel ettől, csak nem veszi észre magát és nem azt érezteti h kiván széttép hanem totál az élettől is elveszi a kedvem és távolról sem érzem azt h gerjedne rám. Lassan úgy érzem h egy utolsó fűcsomó is jobban akar. Reakcióként persze ő fordul el és bevágja a durcát. Reggel meg bújik mintha mi sem történt volna és ismét mgkapom h én vagyok a megkeseredett amiért rossz a kedvem.2015. okt. 30. 08:10
11/22 anonim válasza:
Jaj de meg tudlak érteni,nálunk is ez van,itt is én vagyok a lány csak a korunk nem egyezik :D Én szenvedtem eleget,mondogattam eleget,hát persze,mindig az volt hogy igen is kíván stb,csak pont ezzel taszítom el,hogy erről beszélek mindig. A mindig itt annyit takart h kéthavonta fél mondatban megemlítettem....Utolsó esélyt most kapta meg.
12/22 anonim válasza:
Ezt a viccelős dolgot nem értem.
Moricka v Jean vicceket mesél és ettől kellene felizgulni?
13/22 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez,csak korunk különbözik és vagy 1,5 éve áll fent a probléma.Most már annyira elegem lett hogy kicsit erélyesebben beszéltem vele és kinyögte hogy hát ő "ellustult" "nem akar elveszíteni" és a stb... Most utolsó neki ugrás,3 éve vagyunk együtt. 21L és 26 F.
14/22 A kérdező kommentje:
nem ugy vicceket :) hanem vmin hülyül, rákattan és azt hajtogatja. közben hozzámér, mindenhol, de semmit nem segit miközben totál nem tudom hova tenni az egész szitut és persze ugy jön ki h én nem kivánom öt.. de ha eleve lejjebb kell venned a vérmérsékletedböl akkor hogyan állj készem bármire 3mp alatt? mert amugy nálam ugy müködik. aztán amiota erröl kell beszélni, ezeket a dolgokat érzem, ugy az önbizalmam sincs teljesen a helyén és ez ugye von magával dolgokat.
2015. okt. 30. 13:20
15/22 anonim válasza:
Pontosan,hogy ha közeledek és pl akkor is visszautasít az azért lelkiekben haza vág,na meg az összes többi. 13# voltam.
16/22 anonim válasza:
Most már értem!
Hát részvétem! :(
17/22 A kérdező kommentje:
igen, maga a fizikális aktus hiánya elhanyagolhato amellett amit lélekben érzel h talán nem vagy elég jo v nem kellesz eléggé.. és elkezded magad egy 85éves mamának érezni, akinek be kell érni a meg nem történt vágyaival
2015. okt. 30. 14:09
18/22 A kérdező kommentje:
ja és a kezdeményezésröl már rég letettem pedig sosem voltam egy félös tipus. nem értem én a férfiakat, másrol se lehet hallani mint hogy olyan nöt akarnak aki nem kamuskodik fejfájásokkal, ki meri mutatni és meg meri élni amit szeretne. hát tessék
2015. okt. 30. 14:15
19/22 anonim válasza:
Hát ja,épp mondtam neki hogy egy 50 évesnek aktívabb a szexuális élete mint a miénk..13# voltam ismét.
20/22 A kérdező kommentje:
nektek milyen gyakori?
2015. okt. 30. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!