Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bánt a dolog?
nemtom... exemnél az én képem kinnvan a szobájában... :S
.... közben van barátja...
a kérdés jó...
Szerintem is jogosan bánt, ugyanis manapság az ember arra is használja ezeket a közösségi oldalakat, hogy letesztelje ott az ismerőseit vagy azokat, akiket éppen megismer. Van olyan fiú ismerősöm, aki a volt barátnőjét azzal akarja bosszantani, hogy a szakítás után nagyon sok új képet tesz fel, amiken lányokkal van. Én tudom az igazságot, hogy ezek csak a haverjai, de az exének esetleg fájhat, ha ezeket megnézni. Ergo ők üzengetésre használják (és bosszúra).
Tehát, ha a vőlegényednél még a volt barátnővel közös képe van fent, akkor ezt értékelheti úgy a volt barátnő (ha megnézi), hogy még mindig őt szereti, holott már veled van 1,5 éve.
Kíváncsi lennék, hogy vajon ő mit szólna ahhoz, ha nálad lenne kint néhány volt barátoddal közös képetek...?
Ülj le vele, és mondd el neki őszintén, hogy ez neked rosszul esik. Nem azt kéred, hogy törölje ki a gépéről az exeit, de a nagy nyilvánosság előtt már ne őket mutogassa.
Végülis jogos valamilyen szinten, de a múltjától nem foszthatod meg őt! Az is az ő része és joga van, hogy meglegyenek neki a képek.
Persze udvariasságból átkategorizálhatná őket, vagy új mappába helyezhetné.
Beszéld meg vele, de ne követelőzz, csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!