Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még mindig eszembe jut az exbarátnőm?
4 hónapja szakított velem, 3 hete van egy új kapcsolatom, ami nem tudom hogy azért van e mert tényleg akarom vagy csak felejteni akarok.
Tudom hogy ez valamilyen szinten nagyon szemét dolog a mostani barátőmmel szemben, akkor annyira magam alatt voltam hogy jól esett az érdeklődése.
Voltatok már így?
"ez valamilyen szinten nagyon szemét dolog a mostani barátőmmel szemben"
Ha van róla tudomása, akkor nem szemét dolog.
Merthogy?
Nem vagyok már tini, egyszerűen nem vagyok tisztában az érzéseimmel, felejteni akartam , de rossz módját választottam, az tény.
6: Most már csak az a kérdés, miért hiszed, hogy avval nem bántod meg, amivel pont megbántod?
Ennek a nőnek joga van/lett volna megválasztani, hogy akar-e egy gyászoló fiúval kapcoslatot, AKINEK FOGALMA SINCS, HOGY ŐT AKARJA-E.
Te nem így látod?
szerinted valakit hazugsággal megfosztani a döntési szabadságától = nem megbántás? Érdekes erkölcsi felfogásod van!
8: Semmi nehéz nincs abban, hogy kimondd neki azt, amit itt nekünk is.
Mi ezen a nehéz?
Mert mi vadidegenek vagyunk.
az a lány is vadidegen volt még 3-4 hete. Már akkor mondanod kelletlna neki.
eleve elképzelhetetlen, hoyg jössz össze valakivel, aki nem tud rólad semmit? az elég alapinfó, hogy ki az exed, mikor, hogy mentetek szét, mit érzel a szakítással kapcsolatban.
Én nem értem ezt, mert az összejövés előtt/alatt ezek az alap beszédtémák, én még sose jöttem össze senkivel máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!