Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy még mindig eszembe jut az exbarátnőm?

Figyelt kérdés

4 hónapja szakított velem, 3 hete van egy új kapcsolatom, ami nem tudom hogy azért van e mert tényleg akarom vagy csak felejteni akarok.

Tudom hogy ez valamilyen szinten nagyon szemét dolog a mostani barátőmmel szemben, akkor annyira magam alatt voltam hogy jól esett az érdeklődése.

Voltatok már így?

2015. okt. 29. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

"ez valamilyen szinten nagyon szemét dolog a mostani barátőmmel szemben"

Ha van róla tudomása, akkor nem szemét dolog.

2015. okt. 29. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Amúgy ez sztem tini párkapcosolatok kategória...
2015. okt. 29. 09:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Merthogy?

Nem vagyok már tini, egyszerűen nem vagyok tisztában az érzéseimmel, felejteni akartam , de rossz módját választottam, az tény.

2015. okt. 29. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Az h eszedbe jut sztem nem problema, de az igen, h nem tudod h szereted az uj csajt vagy sem
2015. okt. 29. 09:11
 5/11 anonim ***** válasza:
3: És miért kéne tisztában légy az érzéseiddel ahhoz, hoyg a barátnődet beavasd abba, amin átmész?
2015. okt. 29. 09:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nos nem akarom megbántani , mert nem érdemli meg, nem ő tehet az én hülyeségemről. Ezért tettem fel a kérdést, hogy mással is megesett már ez, vagy nem. Mert ha nem akkor valamit lépnem kell
2015. okt. 29. 09:16
 7/11 anonim ***** válasza:

6: Most már csak az a kérdés, miért hiszed, hogy avval nem bántod meg, amivel pont megbántod?

Ennek a nőnek joga van/lett volna megválasztani, hogy akar-e egy gyászoló fiúval kapcoslatot, AKINEK FOGALMA SINCS, HOGY ŐT AKARJA-E.

Te nem így látod?

szerinted valakit hazugsággal megfosztani a döntési szabadságától = nem megbántás? Érdekes erkölcsi felfogásod van!

2015. okt. 29. 09:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Neked pedig rendkívüli kritikai érzéked. Igazad van, egyetlen tényezőt hagysz figyelmen kívül: azt hogy te ezt teljesen racionálisan vagy képes végiggondolni, és pedig nem. Ami azon, hogy hibás vagyok, nem változtat, de ha egyszer magam sem tudom pontosan mit érzek, nehéz őszintének lenni.
2015. okt. 29. 09:28
 9/11 anonim ***** válasza:

8: Semmi nehéz nincs abban, hogy kimondd neki azt, amit itt nekünk is.

Mi ezen a nehéz?

Mert mi vadidegenek vagyunk.

az a lány is vadidegen volt még 3-4 hete. Már akkor mondanod kelletlna neki.

eleve elképzelhetetlen, hoyg jössz össze valakivel, aki nem tud rólad semmit? az elég alapinfó, hogy ki az exed, mikor, hogy mentetek szét, mit érzel a szakítással kapcsolatban.

Én nem értem ezt, mert az összejövés előtt/alatt ezek az alap beszédtémák, én még sose jöttem össze senkivel máshogy.

2015. okt. 29. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Ebben mit nehez mondani, h meg a fejemben van az exem, kedvellek nagyon, de nem tudom meg h szeretlek vagy sem. Ezzel nem azt mondod h utalod, ezzel tisztaban vagy??
2015. okt. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!