Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut eszembe az exem?!

Figyelt kérdés
Nem foglalkozok vele.Mégis akárhol vagyok,akárkivel,akármit csinálok egyszercsak bepillan az exem,nem az,hogy miket művelt velem meg ilyenek hanem egyszerűen csak ő...
2015. márc. 8. 17:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Bevillan*
2015. márc. 8. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2015. márc. 8. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálod tudatosan elfelejteni, de még nem sikerült teljesen, sőt, semennyire sem.
2015. márc. 8. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem beszélek vele mert nem ér annyit,hogy újra szóba álljak vele...
2015. márc. 8. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok akármit csinálok vagy vagyok valahol mindígőt látom mindenhol mindíg eszembe jut! :( ha sok ídőt voltatok együtt akkor egy darabig így fog lenni.
2015. márc. 8. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem már lassan 3 éve nem sikerül elfelejtenem. Ha mással vagyok, akkor nem, de ha magányos vagyok, akkor gyakran eszembe jut a mai napig... (6 évig voltunk együtt) Amúgy nem bánnám, ha nem jutna eszembe, bosszant is a dolog...!
2015. márc. 8. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem.

És félek, hogy így marad, mivel jóval több idő eltelt már a szakítás óta, mint bármelyik másik exem után, és egyszerűen nem érdekel senki, nem tudok közeledni senki felé, ha felém közelednek, elutasító és érdektelen vagyok.

Nem voltam így soha :S

2015. márc. 8. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!