Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért utáljátok a melegeket? Csak mert a saját érzésüket nem tudják irányítani
Én nem vagyok meleg, de én azt sem szeretem látni, amikor hetero párok nyalják falják egymást. Az a baj, hogy úgy mondod, mintha csak ez zavarna, pedig engem minden zavar. Minden, mint mind a hetero mind a homo párok nyali-falija.
Pl. azt is szokták néha mondani, hogy az öregebbek közül is gyakori, hogy nekimennek a magamutogató melegeknek, pedig láttam én már olyat, hogy egy nagyon alulöltözött hetero nőt rúgott meg egy öreg, mert szerinte nem illett volna a gyerekek előtt így öltözni.
Én nem utálom őket.
De azt tudom,hogy sokan igen,ők leginkább azzal magyarázzák,hogy undorító,természetellenes,a biblia bla bla bla...
Szerintem viszont rohadtul nincs hozzá közük,hogy ha valaki meleg! Ez a magánélet amibe nem kellene másoknak beleszólniuk.
Foglalkozzon mindenki a saját dolgával.
Ostobaság.
Egy heteroszexuális sem döntheti el hogy meleg lesz, és ez fordítva sem működik.
Az gyűlöletet meg a szocializációval szedik fel (már aki), vagy látens homoszexuális, aki így akar heteróbbnak látszani. Mindenesetre elég gyanús mások altesti dolgaival foglalkozni.
Egészséges embernek ilyenre semmi szüksége.
Hogy mondhatsz ilyen baromságot kérdező?
Attól meleg szerinted valaki mert nem tudják irányítani az érzéseiket? Mekkora ostoba egy gyökér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!