Hogyan lehet a számítógépet messziről neten keresztül irányítani egy saját programnak elkészítésével?
-Milyen kiterjesztésban érdemes a képeket küldeni?
-A gépet távolról hogy lehetne felébreszteni?
-Miként lehet megoldani hogy csak én indíthassam el a gépet távolról? biztonság végett
-ha tudtok akkor ajánljatok egy fejlesztői környezetet és egy program nyelvet amivel ezt meg lehet csinálni
-illetve a megoldáshoz szükséges függvényeket vagy parancsot
keress rá: wake on lan
és ezekre is keres rá: teamviewer, vnc, remote desktop stb.
ami nem tudatja a felh. hogy valaki nézi, az "illegálisnak"/szabályszegőnek minősül
azért szeretnék sajátot csinlni mert ezzel egyre több tapasztalatot szerzek illtve nő a megoldási stratégia valamint szeretnék benne olyan funkciókat is tenni amik lehetséges hogy nincs benne már készek között
pl -fps beállítás
-egyedül kattintásra küldené el az egér pozicióját meg persze azt is hogy kattintottam illetve bizonyos programok elindulása után küldi csak a képet és mondjuk beállíthatnám azt is hogy rákattintok egy gombra és csak akkor küldi el a képet vagy mondjuk időzítem és azt mondom neki hogy tíz percenként küldjön egy képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!