Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy ne sértődjön meg és megértse?
Fő az őszinteség és a kommunikáció egy kapcsolatban. Pláne szex téren...Ha egy kicsit is számítasz neki, akkor ezt megérti és elfogadja. Viszont ha ezen "megsértődik" én a helyedbe el is búcsúznék tőle. Annak szerintem semmi értelme, hogy "kényszerből" belemész egy "menetbe" és rossz "élményként" éled meg...ez mély nyomot hagyhat benned...Nem egy rongybaba vagy, hogy konkrétan csak "megkeféljen".
Mindenképp beszélj vele.
N25
Komolyan??? XD
Kommunikáció nélkül hogy lehetsz együtt valakivel?
en nem ertem az emberek honnan veszik, hogy egyedul a sex az, amit mindenki tud muvelni
kocsit sem ugy vezetunk, hogy beulunk a volan melle es nyomom a gazt, biciklire sem egyedul ultem es mentem, jarni is a szuleim tanitottak, olvasni a tanarom, motorozni a haverom miert hiszi mindenki hogy a sexet csak csinalni kell es tilos rola beszelni es nem lehet tanulni????
Mindenki maskepp csinalja, van akinek szerencseje van es tud tanulni mindegyik partneretol, van aki szerencsetlen es csak gondolja, hogy igy biztos jo, aztan csak szenvedes van
tessek vele megbeszelni
en meg eletemben nem sexeltem olyan pasival akivel ne lehetett volna megbeszelni hogy ezt most igy vagy ugy, vagyis de, de csak egyszer, mert az elso aktus utan az olyan ferfi akit nem erdekelte, hogy en mit szeretnek, az lapat
es nincsenek egyaltalan nagy igenyeim, de ha pl. huzza a hajam es az nekem nem jon be, akkor kozlom vele, ha neki ez nem tettszik akkor viszlat
de ha epp azt kivanom, hogy pofozzon fel, akkor legyen ebben partner es tegye meg, vagy talaljunk egy koztes megoldast (popo pacsi;) de egy kapcsolatban EGYETLEN legfontosabb dolog a kommunikacio, ezen all vagy bukik minden, es igenis a sexet is meg lehet beszelni
sot azt kell leginkabb! elajulsz milyen uj vilag fog megnyilni elotted, amikor talalsz egy olyan partnert akivel nyiltan es oszinten lehet a sexrol beszelni, olyan vilagot ismerhetsz meg ezaltal, amirol nem is tudtad hogy letezik
ha a fiu nem partner abban, hogy beszeljetek rola, akkor kalap kabat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!