Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tenne az a nő akivel ugyanezt tennék? Lehetőleg az irjon aki már tapasztalta. Köszzz
Figyelt kérdés
A pasim este 10kor járkált haza amivel nincs is gond később 2kor ért már haza azzal már volt gond gyanakodtam..10kor jött fürdött 6kiló parfüm hajbeállitás és elhuzott.kiderült elmondta nőket visz ki az utra ezért jár későn haza.sőt nemérti én nekem mi bajom ezzel...nemjött 3napja pénzem nincs hitelem annál tbb miatta.melót keresek ezerrel de semmi.nos ez mekkora már..mit tegyek most?köszi a válaszokat2010. márc. 17. 16:33
1/6 anonim válasza:
szal strici?:O:O
sztem hagyd ott:S becsap téged, lehet meg is csal:S
2/6 anonim válasza:
miért... nincs pénze belőle? akkor valami nemoké.
4/6 A kérdező kommentje:
igen együtt vettük fel a hitelt,igen lehet megcsal ha visszaengedem kitudja kivel csalt meg amit tagad,de nemakarok semmit összeszedni ha értitek...pénzem meg nemsok van meló meg semmi...szerettem imádtam az életem odaadtam volna érte ...
2010. márc. 17. 23:49
5/6 A kérdező kommentje:
közbe kiderül kamuuzott van csaja oda járkált....
2010. ápr. 3. 16:18
6/6 anonim válasza:
uhh :S sajnálom, hogy ez lett a vége, de ha belegondolsz, jobb is, mintha 20féle nővel lett volna (mert gondolom hogy nem csak a csajok szállításáról lett volna szó) és összeszedtél volna valamit tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!