Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok. Ti kapcsolatban vagy szingliként "néztek ki" jobban?
Értem én ez alatt, hogy kapcsolatban az emberek többsége ellustul, nem jár edzeni, kevesebbet törődik magával mint szingliként a "húspiacon" ahol törekszenek a tökéletességre. Helytálló ez a megállapítás?
Kíváncsi vagyok a véleményekre esetleg tapasztalatra ha volt olyan, hogy azért szálltatok ki egy kapcsolatból mert párotok nem törődött már annyit magával és nem az volt, aki a kapcsolatotok elején.
Az meg lepne ha azt mondanám h azért nem szállok be ebbe az úgynevezett kapcsolatosdiba mert nem kívánok ezzel foglalkozni ?
Mert így szabad vagyok azt teszek amit akarok és nincsenek kompromisszumok. És tudom hogy így a WC pucolásól a porszívózáson át a mosogatásig mindent nekem kel csinálni.
DE én döntöm el h mikor foglalkozom ezzel nem kell "parancsra" csinálnom semmit.
Viszont enyém a szabadidőm és senkinek a hülyeségeit nem kell elviselnem.
"Szar lehet" mi :D
Pedig nem nézek ki rosszul, viszont eszem ágéban sincs ezzel foglalkozni.
Pedig már ezt is mondták h "Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?"
Hát nem, nem kell, nekem senki ne írja elő h mikor mit csináljak.
Pont ezért szabad.
És most huzam Killzone-ozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!