Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok. Ti kapcsolatban vagy szingliként "néztek ki" jobban?
Értem én ez alatt, hogy kapcsolatban az emberek többsége ellustul, nem jár edzeni, kevesebbet törődik magával mint szingliként a "húspiacon" ahol törekszenek a tökéletességre. Helytálló ez a megállapítás?
Kíváncsi vagyok a véleményekre esetleg tapasztalatra ha volt olyan, hogy azért szálltatok ki egy kapcsolatból mert párotok nem törődött már annyit magával és nem az volt, aki a kapcsolatotok elején.
Sokkal-sokkal több nő néz meg magának, ha kapcsolatban vagyok és rendszeresen szexelek egy vonzó nővel, mint amikor egyedül vagyok.
23/F
Most nem igazán az érdekel, hogy a nők a hatodik érzékükkel hogy szúrják ki, hogy egy pasi kapcsolatban van és a férfi magabiztossága, a női kíváncsiság és a kihívás miatt jobban érdeklődnek olyan faszik iránt, akik eleve kapcsolatban vannak.
Egyszerűen az érdekel engem, hosszabb kapcsolat alatt volt-e már olyan, hogy egyik (vagy mindkét) fél felszedett pár kilót, mackónadrágban ment az újságoshoz, ritkábban látogatta a fodrászt/kozmetikust csak mert már úgyis kapcsolatban van és biztonságban érezte magát.
Kérdező, minden embernek lehetnek nehezebb időszakai, amikor maga alatt van és egyszerűen kedve sincs adni magára, lehet betegség miatt, tragédia miatt, rossz időszak miatt a munka területén... stb., ez nem azon múlik, hogy az embernek van-e kapcsolata vagy nincs. Egy jó kapcsolatban a nehézségekben a felek egymás mellett állnak, támogatják egymást.
Aki visszavesz, csak mert már megvan a kiszemelt, az eleve nem adta önmagát igazán. Én magamat adom és a fent említett eseteket leszámítva nem okoz nehézséget fenntartani azt a képet, amivel valaki megismert.
Attól függ, mit értünk az alatt, hogy jobban néz ki. Én pl. most, hogy kapcsolatban vagyok, kevesebbet sminkelek, nem vesződöm annyit a hajammal, otthon van, hogy melegítőnacit veszek (addig csakis utcai csini ruhát) - ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok ápolt, mert a hajmosást, szőrtelenítést, dezodorálást stb. nem hanyagolom el, de hajbeállítással, sminkkel nem bajlódom annyit. Aki kívülről lát, lehet, azt mondja, ronda vagyok. Ilyen téren nem törekszem a tökéletességre, mert párom azt mondja, természetesen jobban szeret.
Mióta összejöttem a párommal, felszedtem 15 kilót, de azt nem azért, mert többet ettem, és kevesebbet mozogtam, mert ilyen téren nem változott semmi, hanem fogamzásgátló mellékhatása volt (orvos anyám mondta, mert ő is látta, hogy olyan helyekre híztam, ahova addig soha). Most épp azon leszek, hogy ezt leadjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!