Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapja szétmentem a barátommal, nincs senkim és ez miatt lehangolt vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát, 6 hónapja szétmentem vele, krízis vissza akartam menni hozzá társfüggőségből, nem engedte mert szerinte nem illünk össze (igaza volt) aztán 2 sráccal össze jöttem ,de szeretet k.rva lettem ,elhagytak,persze nem egyszerre voltak -krízis egyéb okok összeomlás halálvágy értéktelenség érzés -Csernus felismerés rendeződés k.rva erős alap építés bármint önbizalom ,de csak az alapoknál járok ,de egyedül érzem magam nincsenek barátaim, mert azok is elvesztek vele együtt:( vágyok párkapcsolatra ,de tudom jobb egyedül nekem ,mert nem vagyok egy főnyeremény ,akkor ez a vágy társfüggőség? vagy természetes?Nem megoldást várok ,mert nem megyek társaságba mert ahhoz már nincs önbizalmam ,meg nem akarok igazán senkit ,az akarat és a vágy két külömböző dolog,ha egyszer úgy érzem kész vagyok és sugárzok akkor majd lesz ,ha lesz .2010. márc. 16. 04:25
1/3 anonim válasza:
Ismerj meg új embereket.. ismerd meg a világot. ha lehet utazz el. ... beszélgess sokat.. csak ez segíthet
2/3 anonim válasza:
Minden embernek vannak rossz időszakok az életében, Nekem is voltak, valószínűleg még lesznek is. Ezeken túl kell küzdenie magát az embernek. Szerintem most foglalkozz először is saját magaddal, de ne negatív dolgokkal és gondolatokkal. Aztán igaza van az előttem szólónak, kezdj el járni új helyekre, találj valami olyan dolgot amit élvezel (sport tevékenység vagy akármi más) és ezzel együtt jönnek majd az új ismeretségek, új élmények és nagy valószínűséggel egy új pasi. DE ne az aktuális párodtól érezd magad értékesnek, hanem saját magad miatt!Mert te saját magadat azzá teszed! Az, hogy párkapcsolatod lesz az egy plusz jó az életben, de nem ez határozza meg, hogy te ki vagy. Sok sikert!:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és jól mondod azért nem is akarok kapcsolatot ,mert először meg kell erősödnöm ,ha nem teszem úgy járok a hogy eddig:)és nem azért akarok hogy én attól várom az egyetlen boldogságot
2010. márc. 16. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!