Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általános iskola 5. osztályosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános iskola 5. osztályosa vagyok, és nagyon tetszik egy fiú az osztályomból. Az a gond hogy nem merem neki elmondani. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? Nem bírom tovább magamban tartani, de félek attól hogy kikosaraz.

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 20:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
minimum*
2010. márc. 24. 20:27
 22/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de csak 14 éves vagyok... és igenis, átéltem a diákszerelmet. Aranyos plüssmacik, webkamerába ökörködés, bicajozás, rajzolgatás, leveleztünk, félszíves nyaklánc. És csak negyedikes voltam, fel voltam világosítva, mégsem csattant el még egy csók sem. Pedig 11 hónapig "jártunk". Neked ez biztos furcsa lehet, hogy nem szeretkeztünk, pedig ez teljesen normális, ha normálisan lett nevelve a gyerek.

Létezik, most is. Csak az a kérdés, hogy te milyennek fogod fel. Hiszel-e benne. Ezzel a hozzáállással inkább ne is szólj a témához.

2010. márc. 24. 21:27
 23/25 anonim ***** válasza:
én értem, hogy mit akart vele mondani .. 14 éves vagy.. 4.-es korodban volt, tehát ~ 9 éves voltál .. ami már 5 éve volt, sejtelmetek sincs arról hogy mi folyik itt xD
2010. márc. 25. 22:03
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, és szeretném megkérni minden kedves NEM NORMÁLIS választ adó embert, hogy ne szóljon a témához!

Köszönöm!

2010. máj. 20. 19:50
 25/25 anonim válasza:

Akk egyidősek vagyunk :)

Én nem pasizgatok még ... Ráér :D

11L

2010. jún. 13. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!