Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános iskola 5. osztályosa vagyok, és nagyon tetszik egy fiú az osztályomból. Az a gond hogy nem merem neki elmondani. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? Nem bírom tovább magamban tartani, de félek attól hogy kikosaraz.
úristen ilyen fiatalon ...:o
terhes vagy
Kedves utolsó.
Akkor ne legyen gyereked. Magasról teszünk rá. Eggyel kevesebb idióta.
Nincs abban semmi, ha tetszik neki egy fiú. Nem dugni akar vele, csak barátkozni. Ha nem volt diákszerelmed, hát komolyan sajnállak.
Az én szerelmem is azt osztálytársam, semmi sincs benne. Közeledj felé, beszélgess vele szünetben, ismerd meg a barátait, segíts neki leckét írni. Hidd el, sikerül! :D
szerintem ez tök jó hogy tud helyesen írni.. érted az a szégyen hogy a 16-17éves kis csajok írnak ide olyan helyes írási hibákkal hogy nyelvtan tanár szakadékba ugrana :)
am meg tényleg kezdj el közeledni hozzá, ne félj menni fog ez ;)
Miért várjon? Lehet "diák szerelem" nincs is annál jobb visszaemlékezni aztán késöbb, tényleg most komolyan nem azt írta h dugni akar!
Az én páromat 7.es koromba ismertem meg akkor jöttünk össze és azóta egy pár vagyunk pedig ennek már sok- sok éve:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!