Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általános iskola 5. osztályosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános iskola 5. osztályosa vagyok, és nagyon tetszik egy fiú az osztályomból. Az a gond hogy nem merem neki elmondani. Mit tegyek? Hogy mondjam el neki? Nem bírom tovább magamban tartani, de félek attól hogy kikosaraz.

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

úristen ilyen fiatalon ...:o

terhes vagy

2010. márc. 23. 19:51
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
ne szarj az ágyadba!!! am ha tetszik akk kérdezd meg tölle h akar e veled tallni sulin kívül
2010. márc. 23. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
na én most döntöttem el, hogy nem lesz gyerekem .. komolyan már meddig fog még ez csökkeni ??? .. borzalmas.
2010. márc. 23. 21:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó.

Akkor ne legyen gyereked. Magasról teszünk rá. Eggyel kevesebb idióta.

Nincs abban semmi, ha tetszik neki egy fiú. Nem dugni akar vele, csak barátkozni. Ha nem volt diákszerelmed, hát komolyan sajnállak.

Az én szerelmem is azt osztálytársam, semmi sincs benne. Közeledj felé, beszélgess vele szünetben, ismerd meg a barátait, segíts neki leckét írni. Hidd el, sikerül! :D

2010. márc. 23. 22:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez tök jó hogy tud helyesen írni.. érted az a szégyen hogy a 16-17éves kis csajok írnak ide olyan helyes írási hibákkal hogy nyelvtan tanár szakadékba ugrana :)

am meg tényleg kezdj el közeledni hozzá, ne félj menni fog ez ;)

2010. márc. 23. 22:25
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Várj még kb. 4 évet, akkor már elég érett leszel ahhoz, h tudd, mit csinálj :)
2010. márc. 23. 22:37
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért várjon? Lehet "diák szerelem" nincs is annál jobb visszaemlékezni aztán késöbb, tényleg most komolyan nem azt írta h dugni akar!

Az én páromat 7.es koromba ismertem meg akkor jöttünk össze és azóta egy pár vagyunk pedig ennek már sok- sok éve:))

2010. márc. 24. 00:46
 18/25 anonim ***** válasza:
de ez nem diákszerelem .. azt látják hogy van pasijuk/csajuk, milyen menő, és akarnak ők is .. már rég nincs az a cuki diákszerelem, amiről ti beszéltek ..
2010. márc. 24. 17:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor nekem hogy lehetett?!
2010. márc. 24. 19:18
 20/25 anonim ***** válasza:
úgy hogy merem feltételezni nem 16 éves vagy, hanem 20 körül és más időket élünk, mint 5-10 éve..ennyire egyszerű
2010. márc. 24. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!