Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális elhidegülést rendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális elhidegülést rendbe lehet hozni, hosszú szexmentes évek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjemmel 18 éve vagyunk egy pár és 39 évesek vagyunk (én nő)Gyerekeink nincsenek. Nagyon jól megértjük egymást, nagyon ragaszkodunk egymáshoz, valamiféle erős szeretet van közöttünk, de a szex hosszú évek óta nem működik. Olyan a férjem, mintha a testvérem lenne. Hosszú évek teltek el, hogy nőként nem funkcionáltam mellette. Nem vagyok csúnya. Csinos, szép nőnek tartanak. A férjem pedig egy helyes, jóképű férfi. Ha elképzelem vele a szexet, olyan mintha a testvéremmel képzelném el. - Tehát kb. elképzelhetetlen, mert az ember nem fekszik le a testvérével.

Most ott tartunk, hogy ez így nem állapot, nem akarunk így élni. Azt mondja, hogy Ő rendbe tudná még hozni, tudna úgy közelíteni hozzám, mint nőhöz. Én már sajnos attól is rosszul vagyok, ha a nyakamat meg akarja puszilni. Mintha a hosszú évek amiket úgy töltöttem el mellette, hogy nem törődött velem, mint nővel, kiölték volna belőlem a vágyat iránta. És én ezt soha többé nem tudom visszahozni.

Volt már valaki így, hogy azt érezte szexuálisan teljesen elhidegült és nem tudott a helyzettel mit kezdeni? Tényleg van olyan, hogy végleg elmúlik, összetörik valami, ha egy nő évekig nem él nőként a férje mellett? Erőszakoljam meg a testem, hátha sikerül másképp látni a férjem? Vagy jobb hagyni, mert ami szinte soha nem működött az 18 év után miért működne?

Köszönöm válaszotokat!

2015. okt. 8. 12:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

Tudod kerdezo elnek olyan nok es ferfiak akik nagyon komolyan veszik a masik tiszteletet es a hazassagi huseget.

Ha mar egyszer megkotottek a hazassagot vagy barmilyen kapcsolatot egy tiszteseges erzo lelku egeszseges ember gy gondolkodik:

nem mukodik a hazassagom kapcsolatom megprobalom megjavitani megteszek mindent amit lehet.Ha igy sem mukodik kerek segitseget egyhaz therapia stb

Ha minden kotel szakad megbeszelve elvalunk

Ez a helyes es egyetlen ut sokunk szamara

Ferek... fereg dolog gerinctelen undorito gyava es buta emberre vall

Es ezt kozzetenni majd varni a dicseretet BETEG !!!

2015. okt. 9. 12:14
 22/29 anonim ***** válasza:

disznokkal nem kell disztigvalni de ha gondolod leirom szepen is.

Hazassagtores bun nemi vagyakat eloterbe helyezni a hazassagi szovetseg helyett , erkolcsileg emberileg egyhazilag tarsadalmilag elitelendo.

Egy ember tudja magat fekezni ez kulonbozteti meg a disznotol kommunikal problemat megold szabad akaratbol dont es dontesei kovetkezmenyet vallalja.

a kommunikacio es problemamegoldas hianya nem felnott emberre vall.

2015. okt. 9. 12:58
 23/29 A kérdező kommentje:
"Engem nem csalt meg senki". Istenem, te alomvilagban elsz! Ebreszto, ez itt a volosag! :D
2015. okt. 9. 12:59
 24/29 A kérdező kommentje:
Te ledisznoztal? Szegyeld magad no letedre, hogy igy beszelsz! :)
2015. okt. 9. 13:01
 25/29 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező!

Ha kicsit lehiggadtál, hajlandó lennél esetleg reagálni a normális válaszokra is? Kicsit fura, hogy ennyire rákattantál az ítélkező válaszokra, de a valódi megoldásokat javaslókat figyelemre se méltatod.

Ha otthon is így kezelsz konfliktust, nem csoda, ha nem sikerült megoldani a házasságodban felmerülő problémákat.

Ráadásul ebből nekem úgy tűnik, hogy te valójában provokálni akarsz, nem segítséget vársz.

2015. okt. 9. 13:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy pasi.
2015. okt. 9. 13:15
 27/29 anonim ***** válasza:

A pasi lenne, akkor az én lennék. Csak a számok nem stimmelnek, és nekem a feleségemmel van ugyanez a bajom.

Teljesen megértem, és talán egyet is értek vele.

Hozzuk össze a férjedet a feleségemmel, nagyon jól ellenének, hiszen ugyan olyanok. Csak az a baj, hogy én félnék melletted, hogy engem is megcsalnál. :-(

2015. okt. 9. 13:22
 28/29 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi hozzaszolasokat, ha negativ volt meg azt is. Mindenbol tanul az ember. Most en abbol, hogy a problemakat felesleges vadidegen emberekkel megosztani, hiszen a megoldas nem itt van, hanem egeszen mashol. Nem bosszantottak fel a rossz megjegyzesek. Mindenki mas, es ezt el kell fogani. :) Koszonom, hogy itt voltatok! Sziasztok! :)
2015. okt. 9. 13:26
 29/29 anonim ***** válasza:

"Nem bosszantottak fel a rossz megjegyzesek."

Nem teljesen így láttam, de mindegy.... :)

2015. okt. 9. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!