Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális elhidegülést rendbe lehet hozni, hosszú szexmentes évek után?
Sziasztok!
Férjemmel 18 éve vagyunk egy pár és 39 évesek vagyunk (én nő)Gyerekeink nincsenek. Nagyon jól megértjük egymást, nagyon ragaszkodunk egymáshoz, valamiféle erős szeretet van közöttünk, de a szex hosszú évek óta nem működik. Olyan a férjem, mintha a testvérem lenne. Hosszú évek teltek el, hogy nőként nem funkcionáltam mellette. Nem vagyok csúnya. Csinos, szép nőnek tartanak. A férjem pedig egy helyes, jóképű férfi. Ha elképzelem vele a szexet, olyan mintha a testvéremmel képzelném el. - Tehát kb. elképzelhetetlen, mert az ember nem fekszik le a testvérével.
Most ott tartunk, hogy ez így nem állapot, nem akarunk így élni. Azt mondja, hogy Ő rendbe tudná még hozni, tudna úgy közelíteni hozzám, mint nőhöz. Én már sajnos attól is rosszul vagyok, ha a nyakamat meg akarja puszilni. Mintha a hosszú évek amiket úgy töltöttem el mellette, hogy nem törődött velem, mint nővel, kiölték volna belőlem a vágyat iránta. És én ezt soha többé nem tudom visszahozni.
Volt már valaki így, hogy azt érezte szexuálisan teljesen elhidegült és nem tudott a helyzettel mit kezdeni? Tényleg van olyan, hogy végleg elmúlik, összetörik valami, ha egy nő évekig nem él nőként a férje mellett? Erőszakoljam meg a testem, hátha sikerül másképp látni a férjem? Vagy jobb hagyni, mert ami szinte soha nem működött az 18 év után miért működne?
Köszönöm válaszotokat!
A problema gyokere a kulso megoldas
Persze hogy viszojogsz a ferjedtol ha masnal elegited ki az intimitaat.
Ha hazassagot akarod akkor ismerjetek meg ujra egymast.
Ujra randik setak intim kozos pillanatok
Ez felebreszti a vagyat
Állj már le te is :)
"Azt mondja, hogy Ő rendbe tudná még hozni, tudna úgy közelíteni hozzám, mint nőhöz. " Tehát a férjed képes lenne veled szexuális kapcsolatot létesíteni, vonzódik hozzád.
"Én már sajnos attól is rosszul vagyok, ha a nyakamat meg akarja puszilni." Ellenben veled, mivel te majdhogynem rosszul vagy a férjedtől.
Tehát a férjed szexelne veled, de te nem vele. Ja és akkor itt most ő a hibás?
Te félreléptél egy házasságban. Erre mentség nincs. Azért vagyok valaki felesége, mert szeretem, tisztelem és becsülöm. Mert imádom, vonzódom hozzá. Évek múltán ez nyilván csillapodik, de a kölcsönös vonzalom örökké megmarad, ha tényleg a nagy Ő.
Válj el tőle. Neked és neki is jobb lesz.
Mellékesen sajnálom a férjed, amiért őt hibáztatod, mikor te messze rosszabb vagy.
Még te vagy megsértődve? Na nehogy már!!!! Szerinted te tisztességes voltál a férjeddel? Nem, bármennyire is mentegeted magad. Ha a férjed nem közeledik hozzád szexuálisan és arra nem méltat, hogy elmondja miért, akkor neked az a megoldás, hogy megcsalod? És akkor még fel vagy háborodva, ha valaki ezt nem nevezi etikusnak.
Az első házasságomban én is több évig éltem szex nélkül, ugyanis nagyjából ugyanez volt, mint nálatok, hogy a volt férjem nem akarta. Igaz, ő megmondta az okát, szerinte mi nem illünk össze, váljunk el, ez nem megy, neki meg nem megy a dolog így. Nem csaltam meg a volt férjem, hanem próbáltam helyrehozni a dolgokat, persze aztán be kellett látnom, hogy egyedül nem megy, így elváltunk. De ez a tiszta lépés, nem az, hogy máshoz fordulsz.... Ezt csak azért írtam le, nehogy azt mondd, más nem tudja, min mész keresztül. De igen, tudom, mert átéltem én is.
Ha a férjed elfogadja, hogy szeretőd van, az megint egy másik dolog. De ezt már csak most írtad, előtte nem, ezért ne csodálkozz, hogy mindenki hibásként tüntet fel. Ha a férjed ezt elfogadja, akkor ezzel nincs probléma.
De ha te úgy érzed, nem tudsz már hozzá vonzódni, akkor nem kéne ámítani magatokat, hanem el kellene válni békességben.
Minek teted fel a ker4desrt?
buntudatod van es itt akarsz feloldozast nyerni?
kicsim nem gyontatoszek ez
hazassagtorest kovettel el es masra fogod a dolgot keresed a mentseget elarulom nincs mentseg nincs kifogas
elvalsz es osszeallsz a dugotarsadal a ferjed jobbat erdemel nalad az tuti.
NINCS felodozas
A nők szégyenfoltja vagy.
Félrebszol és még te pampogsz? :D
Menj már a fenébe...
Engem nem csalt meg senki, nem érint érzékenyen a téma. De mit vártál, hogy leírjuk, hogy milyen ügyi vagy, amiért megcsalod a férjed? Ne írj ide ilyet, ha fáj a normál kritika. Menj, dugasd meg magad a szeretőddel aztán bújj hozzá a férjedhez. Gratulálok a lelkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!