Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stabil vagy bizonytalan?
6 éves kapcsolatban vagyok, és most beleszerettem valakibe. Az illető nyitott lenne velem egy kapcsolatra, és a szívem felé húz, de az eszem pedig a kapcsolatom félrúgása ellen voksol az esetek döntő többségében.
Még fiatalnak érzem magam, hogy ne próbáljam ki magam más mellett, de a jelenlegi páromat már ismerem, és el is tudnám vele képzelni az életem. Nagyszerű férfi, elviselhető hibákkal, de talán nem az, akire szükségem van. Nem tudom, mert egymás mellett nőttünk fel, és nemigazán van viszonyítási alapom.
25/l
Hát sajnos ez előfordúlhat ! Bízz a magadban a megérzéseidben stb stb és mérlegelj át mindent nehogy megbándd! amikor ezeken túl vagy jól fogsz dönteni!
Speciel a leírás alapján másikat választanám! Bár lehet ez nem túl etikus
Én is hasonló helyzetben vagyok..
Nagyon szeretem a páromat, de túlzottan is vonzódok az egyik munkatársamhoz. Az utóbbi időben sokszor visszautasított a párom és valószínű ezért is erősödött bennem ez az érzés, nem igazán tudom eldönteni, hogy beleszerettem-e vagy sem.
Ugyanakkor most elmondtam a páromnak, hogy már kezd sok lenni az elutasításból, kiderült az ok is, dolgozunk rajta, de a vonzalom még mindig tart..
A jobb pillanatainkban, illetve mikor elutazunk egy hétvégére, stb. akkor pontosan tudom, hogy hatalmas hibát követnék el, ha szakítanék. Nagyon jó ember, nagyon szeret engem, én is őt, minden hibájával együtt és csodálatos apa lenne, tudom, hogy mindig kitartana mellettem.
Ezt nem dobnám el azért, mert valami alakul bennem a munkatársam iránt, amiről nem is igazán tudom, hogy mi.
Tisztázd magadban az érzéseidet és próbálj az új féltől függetlenül dönteni.
Mikor kiderült a probléma a párommal kapcsolatban, akkor ez volt a legszörnyűbb az egészben, hogy igazából a munkatárs nélkül is hatalmas dilemmában vagyok..
Szóval próbálj meg nélküle dönteni.. Ha szakítasz ls belefogsz az újba, nem jön össze, akkor ne hibáztasd magad azért, amit eldobtál. Legyen a döntésed az új féltől teljesen független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!