Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele, vagy mi legyen?
A tanácsunkra voltál kíváncsi. Rajtad múlik, hogy mit teszel. Ahogy így kivettem a szavaidból nem sok mindent fogsz. Ez is egy megoldás. Idővel kiderül, hogy mi lett volna a helyes döntés.
Egyébként nem értelek: bunkó, nem lehet vele beszélni, sokáig nem is szóltok egymáshoz, teljesen tojik a fejedre. Ezek után napnál világosabb, hogy mi a teendő...csak elvakít a szerelem.
na szia...hasonlo hajoban eveztem en is...vagyis a baratom csak akkor volt kedves velem mikor hazajott egyetemrol, s 'urithetett'(remelem ertitek mire gondoltam), amikor egyetemen volt, le se sz@rta hogy mi van velem, vagy a kapcsolatunkkal...ezt en birtam is 2 honapig...utana elegem lett az egeszbol...egyszeruen kiadtam az utjat...es egyaltalan nem bantam meg...azota mas baratom van, aki tisztel es erzem, hogy szeret is...
szerintem nyilvanvalo, hogy nalatok is szakitas lesz a vege, ha sokat varsz, meg fajdalmasabb lesz...en csak velemenyt mondhatok, de jol gondold meg, hisz elotted az elet...legy boldog edes...puszi:)...19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!