Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi szabadság jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szabadság jár egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal együtt élünk( én 26 éves vagyok, ő 37), már 10 hónapja. Általában mindig együtt vagyunk, és együtt csinálunk mindent. Nekem nincs szükségem arra, hogy bulizzak, nagyon ritkán barátnőzök. De neki meg tök fontos, hogy heti kétszer legalább a haverokkal legyen, és ebből nem hajlandó leadni. De én ezt nem bírom, mert akkor iszik, és ez engem zavar. Mondtam neki hogy legyen akkor úgy, hogy néha van olyan hétvége, amikor azt csináljuk amit én, és néha meg csinálhat amit akar.

Ebből lett az, hogy most hétvégén együtt voltunk, vasárnap elmentünk a kis városba, ahol régebben lakott, és elmentünk az erdőbe sétálni, meg tök jól elvoltunk, de ez volt két óra. Aztán sétáltunk, és mondta, hogy menjünk be inni egy sört a kocsmába, persze haverok ott voltak, és még 3 órát ott ültünk. Én egy óra után mondtam, hogy fáradt vagyok, mennék haza, de ő csak hozta a söröket magának. Ezek után nagynehezen elindultunk haza, és persze "behisztiztem" ezen, hogy tök jó hogy eljöttünk kirándulni, mégis több időt töltöttünk a kocsmában, mikor megígérte, hogy ezen a hétvégén az lesz amit én akarok. És akkor a hazafelé úton a fejemhez vágta, hogy egy hisztis p*csa vagyok, és hogy elviselhetetlen vagyok. Most tényleg az vagyok? Mikor folyamatosan ilyenek jönnek, hogy szinte sosem alakul úgy a dolog, amire én számítok?

2015. okt. 5. 13:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem normális. És meg is mondtam neki, hogy szerintem ez gáz, és erre azt mondta, hogy tudja. Aztán kérdeztem tőle, hogy nem fogja-e esetleg megbánni, ha én emiatt elhagyom, hogy képtelen felnőttként viselkedni. És azt mondta, hogy nem tudja. Én bármit megtennék érte. Meg tudom, hogy ő is szeret, de nem értem ebből a hülyeségéből miért nem képes változni.
2015. okt. 5. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Valamennyi szabadság hosszú távon mindenkinek kell, de nála nem ez a gond. Ő iszik, ez a gond.

Nem fog megváltozni, ebben ne reménykedj. És ha gyereketek lesz, baromi rossz mintát fog látni. Így akarnál gyereket nevelni? Mert ha vele maradsz és szülsz neki, erre rendezkedj be.

2015. okt. 5. 14:34
 13/23 A kérdező kommentje:
Apám ugyanilyen, már nem tartom vele a kapcsolatot, anyámmal 8 éves koromban elváltak. Pár hónapja nem beszélek vele, mert egy link alak, aki többször átvert. Elsírtam a barátomnak, hogy nagyon félek tőle, hogy én nem szeretném ha a gyerekemnek ilyen apja lenne, mint amilyen nekem volt, ezért szeretném, ha nem lenne ő ilyen. És persze, hogy mondta, ő nem lesz ilyen, ő sokkal jobb ember mint az apám. De azt látom, hogy anyám is csak ilyen emberekkel jött össze :( Ez a minta van előttem. Nem tudok kilépni belőle.
2015. okt. 5. 14:37
 14/23 anonim ***** válasza:

oh még szülnél is neki?

legyen már eszed!

2015. okt. 5. 14:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Így biztos nem. :) Csak szeretem, és szeretném ha rájönne, hogy én egy "főnyeremény" vagyok. (nem vagyok beképzelt, de sosem csalnék meg senkit, önzetlen vagyok, házias, jól főzök, odafigyelek magamra, mindig csinos vagyok) És hogy azt szeretném ha jobban értékelne, és rájönne, hogy ilyen lány az életében nem biztos hogy még lesz.
2015. okt. 5. 14:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Ki tudsz lépni, ha akarsz, ezt nehogy bemeséld magadnak, hogy te csak ennyit érdemelsz. Én a helyedben kitenném a szűrét ennek a pasinak, elpocsékolod az éveidet.
2015. okt. 5. 14:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs kedvem megint egyedül lenni, másikat keresni, megismerkedni. 10 éve ezt csinálom, és nem hiszem el, hogy nem találok egy normális fiút, akivel lehet családot alapítani. Hiszek abban, ha két ember szereti egymást, akkor tudnak tenni a kapcsolatért. Én úgy érzem mindent megteszek, ellenben ő azt mondta, hogy sok mindent megtesz értem, de ő is bevallotta, hogy nem mindent.
2015. okt. 5. 14:49
 18/23 anonim ***** válasza:

akkor most mit vársz itt?

lelépni nem akarsz, mert gyenge vagy.

ha akkora nagy főnyeremény vagy, akkor mitől is fosol? kérlek...

maradj vele még vagy 50évet és szenvedjél. mert változni nem fog.

2015. okt. 5. 14:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggő vagy, ez a pasi meg soha nem fog megváltozni. Amíg így gondolkodsz, ahogy most, addig ne legyen gyereked, ha mégis lesz gyereked, akkor vagy ugyanilyen selejtes lesz, vagy a fejedre olvas, ha felnő, hogy mekkora hülye voltál...
2015. okt. 5. 15:06
 20/23 anonim ***** válasza:

Választasz magadnak egy pasit, aki egyáltalán nem olyan, mint amilyet elképzeltél, majd meg akarod változtatni, hogy jó legyen neked. Viszont pont olyan, mint az apád volt, akitől nem véletlenül vált el anyád, és nem véletlenül nem tartod vele a kapcsolatot.

Hát, nem kell nagy pszichológusnak lenni, hogy meglássa az ember az összefüggéseket.

Előtted a saját példád, ne akard mindenáron megismételni!

2015. okt. 5. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!