Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi szabadság jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szabadság jár egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal együtt élünk( én 26 éves vagyok, ő 37), már 10 hónapja. Általában mindig együtt vagyunk, és együtt csinálunk mindent. Nekem nincs szükségem arra, hogy bulizzak, nagyon ritkán barátnőzök. De neki meg tök fontos, hogy heti kétszer legalább a haverokkal legyen, és ebből nem hajlandó leadni. De én ezt nem bírom, mert akkor iszik, és ez engem zavar. Mondtam neki hogy legyen akkor úgy, hogy néha van olyan hétvége, amikor azt csináljuk amit én, és néha meg csinálhat amit akar.

Ebből lett az, hogy most hétvégén együtt voltunk, vasárnap elmentünk a kis városba, ahol régebben lakott, és elmentünk az erdőbe sétálni, meg tök jól elvoltunk, de ez volt két óra. Aztán sétáltunk, és mondta, hogy menjünk be inni egy sört a kocsmába, persze haverok ott voltak, és még 3 órát ott ültünk. Én egy óra után mondtam, hogy fáradt vagyok, mennék haza, de ő csak hozta a söröket magának. Ezek után nagynehezen elindultunk haza, és persze "behisztiztem" ezen, hogy tök jó hogy eljöttünk kirándulni, mégis több időt töltöttünk a kocsmában, mikor megígérte, hogy ezen a hétvégén az lesz amit én akarok. És akkor a hazafelé úton a fejemhez vágta, hogy egy hisztis p*csa vagyok, és hogy elviselhetetlen vagyok. Most tényleg az vagyok? Mikor folyamatosan ilyenek jönnek, hogy szinte sosem alakul úgy a dolog, amire én számítok?

2015. okt. 5. 13:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
itt nem a szabadság a baj, hanem a pia.
2015. okt. 5. 13:53
 2/23 A kérdező kommentje:
Olyan barátai vannak, akik csak egyedülállóak, legalább 10 évvel fiatalabbak nála átlagban. Mondtam már neki, hogy nagyon gáznak tartom, hogy ennyi idősen itt tart, hogy haverok, meg piálás. Szeretném ha megváltozna :( Én nagyon szeretem őt, és szeretném, ha egy családot alkothatnánk idővel, ha megkomolyodna. Vajon van rá esély?
2015. okt. 5. 13:56
 3/23 A kérdező kommentje:
És igazából tényleg az zavar, hogy ez az egyetlen szórakozása. Nem biciklizik, vagy falat mászik, vagy autósversenyezik, stb. Hanem iszik.
2015. okt. 5. 13:58
 4/23 anonim ***** válasza:

37évesen ha itt tart akkor mit vársz?

nem komolyodott meg eddig, ez után sem fog.

vagy beletörödsz, vagy keresel olyat aki komoly.

2015. okt. 5. 13:59
 5/23 anonim ***** válasza:
A ti kapcsolatotokban nem a szabadság a probléma, hanem az, hogy iszik a párod. A heti 2x-i haverozás, ha normális keretek között zajlana, nem volna probléma szerintem, ha emellett a párjával is foglalkozik az illető. De az, hogy piálni jár, ami gondolom meg is látszik rajta, no ez már probléma.
2015. okt. 5. 13:59
 6/23 A kérdező kommentje:
nem bírom otthagyni :( szeretném ha megváltozna, ha jó irányba tudnám terelni. Egyszer kiraktam, de csak egy hétig bírtam, mert nagyon hiányzott.
2015. okt. 5. 14:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Csak a kocsmázás, semmi más program. Videójátékozás, vagy mittudomén akármi. Azt hiszem nem borulnék ki rajta, ha elmenne lovagolni, vagy golfozni heti kétszer....
2015. okt. 5. 14:01
 8/23 anonim ***** válasza:

akkor maradj vele, cseszd el az életed.

szülj neki vagy négyet, hátha változik, aztán majd sírhatsz, hogy nem.

a saját életed úgy bizbazod el ahogy jól esik, csak aztán ne sírj.

2015. okt. 5. 14:02
 9/23 A kérdező kommentje:
De amúgy engem nem zavarna ez az egész, ha nem érezném úgy, hogy egyszerűen ebből a heti kettőből nem tud leadni. Ha mondjuk havonta egyszer menne inni/bulizni. Ha nem érezném, hogy ennyire fontos neki, hogy ennyire ragaszkodik hozzá.
2015. okt. 5. 14:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

jól van a mentegetését már megkezdted :D

szerinted az normális, hogy egy majd 40 évesnek az ivászat az egyetlen elfoglaltsága?

2015. okt. 5. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!